Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
biriktirince hepimizden çıkıo o canavar yamığım, onmli olan alttan almayı bilmk bazı durumlarda.. Ne guzel bn boyle gelin gorumce ilişkilerine çok ozeniyorum. Benm hiç gorumcem yok da :KK43:
Yok Öyle çok aşırı samimi değiliz ama kötü de değiliz,sınırlarımız var ikimizinde,o benden çekinir ben de ondan.o benden yaşça büyük,iyi biri ama özel hayatında biraz problemli birisi,sürekli onun dertleriyle uğraşıyoruz,olması iyimi kötümü bilemiyorum.

Sen ne diyorsun bacım,benimkisi tek kişilik orkestra,her dönüşe ayrı melodi:KK70:Bir de bacaklarını sallama huyu var,dönerken de havada takla atıp dönüyor,nasıl öyle uyuyor da uyanmıyor anlamıyorum:KK64:
oyy oyy o bacak sallama takıntısı beni olduruyor. Huzursuz bacak sendromuydu adı sanırım.. Abimdede var, onla asla aynı koktuğa oturamazsın..

Yok Öyle çok aşırı samimi değiliz ama kötü de değiliz,sınırlarımız var ikimizinde,o benden çekinir ben de ondan.o benden yaşça büyük,iyi biri ama özel hayatında biraz problemli birisi,sürekli onun dertleriyle uğraşıyoruz,olması iyimi kötümü bilemiyorum.
:-) kararında bi ilişkiymiş..

ay yamığım bn uçuşa hazrlanacam sanırım :KK70: gozler kapanıyo şukur. :KK19: opuyorum kuzumm, herdaim dualarımdasın bil istedim :KK15:

oyy oyy o bacak sallama takıntısı beni olduruyor. Huzursuz bacak sendromuydu adı sanırım.. Abimdede var, onla asla aynı koktuğa oturamazsın..
yok hayatım bu uyanıkken değil,uyurken sürekli o bacak kıpır kıpır,eskiden basketbol oynamış eşim,dinlenme sırasında bacakları sallandırarak dinlendiriyorlar ya,oradan kalmış.:KK34:

Duyanda gerçek sanacak.Ben sana dün katıl dedim.Sen ne dedin.Geçen dünürler geldi,Makbule geldi de Ona yaptırdım.Dünürler parmaklarını yediler dedin,bayıldılar dedin.Madem yumurta kırmayı biliyordun ,yapsaydın ya.:KK53:

Makbule değil ayol,maklube onun adı :KK53::KK53: valla bayılarak yedi dünür hanım :confused::confused: tarifide aldı yapsın artık ben gidince çıkarsın sofraya koysun önüme not verecem :KK70:

Cinnet geçirmezsem yapmaya çalışıyorum:confused:.Eğer akşam haberlerde bazlama yaparken mutfağı ve üstünü una bulaştıran kızıyla,dakika başı kapının çalmasından cinnet geçiren birini görürseniz,bilin ki O benim.:KK53:Bu gidişle geceye anca biter.Pes edeceğe benziyorum.:KK45:

Cinnet geçirmezsem yapmaya çalışıyorum:confused:.Eğer akşam haberlerde bazlama yaparken mutfağı ve üstünü una bulaştıran kızıyla,dakika başı kapının çalmasından cinnet geçiren birini görürseniz,bilin ki O benim.:KK53:Bu gidişle geceye anca biter.Pes edeceğe benziyorum.:KK45:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Sen bi de benim kizi gorseydin , sofrayi resimleyene kadar gobegim caltadi :KK45: Onlar da hakli aslinda canim ,sabah sabah uyanmislar ,acikmislar ...bizde gosterip elletmiyoz :KK53: Onlar da cirkeflige vuruyor hali.ile :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Sen bi de benim kizi gorseydin , sofrayi resimleyene kadar gobegim caltadi :KK45: Onlar da hakli aslinda canim ,sabah sabah uyanmislar ,acikmislar ...bizde gosterip elletmiyoz :KK53: Onlar da cirkeflige vuruyor hali.ile :KK70: :KK70:
Benim kız yemekten çok yapmaya meyilli.Hamurun son bezesinde anne bırak istersen ,sonra yaparsın gerek yok diyor.Bende beni düşünüyor diye sevindim.Meğer derdi başkaymış.Arkamı döner dönmez hamura girişti.Kime çekmiş acaba.:KK53:Üstü başı,mutfak unlu.Ayağıma dolaşmasın diye izin verdim.Daha çok iş açtı başıma.Bir bitseydi ,hemen ortaya koy masanın,çek kurtul diyor şeytan:KK53:Diğer yapacağımı yapsaydım.Kara kara nasıl yükleyeceğim onu düşünüyorum.:confused:

pazara kadar ancak hazırlarım diyosun yani :KK45:

Benim kız yemekten çok yapmaya meyilli.Hamurun son bezesinde anne bırak istersen ,sonra yaparsın gerek yok diyor.Bende beni düşünüyor diye sevindim.Meğer derdi başkaymış.Arkamı döner dönmez hamura girişti.Kime çekmiş acaba.:KK53:Üstü başı,mutfak unlu.Ayağıma dolaşmasın diye izin verdim.Daha çok iş açtı başıma.Bir bitseydi ,hemen ortaya koy masanın,çek kurtul diyor şeytan:KK53:Diğer yapacağımı yapsaydım.Kara kara nasıl yükleyeceğim onu düşünüyorum.:confused:
Sanırsam evde 4 kişisiniz, yapaydın 4 tane.. Niye o kadar çok uğraşıyorsunki, akşam mayalayıp milleti uyutunca yapabilirdin, kendine o kadar eziyete ne gerek var canım :KK48:

Çok sevgili, marifetli pek bi hamarat arkaşlar:KK68:
Ben vişneli kek yapmak istiyorum amma velakin vişneleri nasıl kullanacağıma dair bir fikrim yok:110:
Güzel bir tarifi olan bir el atabilir mi :KK200:

Çok sevgili, marifetli pek bi hamarat arkaşlar:KK68:
Ben vişneli kek yapmak istiyorum amma velakin vişneleri nasıl kullanacağıma dair bir fikrim yok:110:
Güzel bir tarifi olan bir el atabilir mi :KK200:
ben genelde pasta yapıyorum visneli keki ikiye bolup visne suyuyla keki ıslatıyorum visnenin icine biraz seker koyup karıstırıyorum sonra visneleri araya yerlestiriyorum cok guzel oluyor

ben genelde pasta yapıyorum visneli keki ikiye bolup visne suyuyla keki ıslatıyorum visnenin icine biraz seker koyup karıstırıyorum sonra visneleri araya yerlestiriyorum cok guzel oluyor
Buda güzel olur :)
Ama benim kek yapasım var :KK51:

X