- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Kaç gündür ne yapıyor anlamadımki,tek kişilik dev kadromu hazırlayacak acaba,benim hala umudum var ama,yarışma hala devam ediyor@deynepnaz bu hızla bırdahakı yarışa anca yetişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür ne yapıyor anlamadımki,tek kişilik dev kadromu hazırlayacak acaba,benim hala umudum var ama,yarışma hala devam ediyor@deynepnaz bu hızla bırdahakı yarışa anca yetişir
anca yeter anacım baksana tariflere hepside muhteşemAslında 20 tarif üzerine 2 oy hakkı vermemiz lazım5 oy 14 tarif için çok olur
gecekuşum benm iyiki varsın.. Bende yatış pozisyonunu aldım son dedikodularımı yapıp 1 saate uçarımBen buradayım bebemmilletin uykusu gelmiş herkes kaçtı,1bilinmeyen uyumaya gitti,Deynepnaz kahvaltı hazırlamaya gitti,Nevoşta son kontrollerini yapıyor
İşimiz çok zoranca yeter anacım baksana tariflere hepside muhteşem
Hamilesin çok fazla geç uyuma bebemSonra bebişin doğunca gece kuşu olurgecekuşum benm iyiki varsın.. Bende yatış pozisyonunu aldım son dedikodularımı yapıp 1 saate uçarım
süprüz yapacak hepimize süprüzzzzKaç gündür ne yapıyor anlamadımki,tek kişilik dev kadromu hazırlayacak acaba,benim hala umudum var ama,yarışma hala devam ediyor
1 saat mi,ooo daha çok var,ne dedikodular yaparız biz şimdi,ben sana hiç görümcemden bahsettimmigecekuşum benm iyiki varsın.. Bende yatış pozisyonunu aldım son dedikodularımı yapıp 1 saate uçarım
aynenİşimiz çok zor
sanırım aynen oyle olcak nevoşum. Çunku geceleri çok hareketli, doğuncada uyutmaz beni kesinHamilesin çok fazla geç uyuma bebemSonra bebişin doğunca gece kuşu olur
1 saat mi,ooo daha çok var,ne dedikodular yaparız biz şimdi,ben sana hiç görümcemden bahsettimmi
Bu mesajı beğensemmi beğenmesemmi bilemedim Nevoş,bana laf çarpıtmadın demiHep hormonlar yapıyor bu alınganlığı,hepsi onların suçu,sökülsede kurtulsamHamilesin çok fazla geç uyuma bebemSonra bebişin doğunca gece kuşu olur
Aman dikkat et bol bol uyu yoksa işin zor olacaksanırım aynen oyle olcak nevoşum. Çunku geceleri çok hareketli, doğuncada uyutmaz beni kesin
offf, hiç bahsetme nolur bdv deki kaynana dedikodularından yeterince gına geldi.. Hele bi tanesi nerdeyse beni çıldrtıcaktı bee ...1 saat mi,ooo daha çok var,ne dedikodular yaparız biz şimdi,ben sana hiç görümcemden bahsettimmi
Yok canım ben çok ciddiyimHamilelikte yaptıkların doğduktan sonra etkiliyor..Bu mesajı beğensemmi beğenmesemmi bilemedim Nevoş,bana laf çarpıtmadın demiHep hormonlar yapıyor bu alınganlığı,hepsi onların suçu,sökülsede kurtulsam
yok bacım gelmiyo, kıvranıp duruyorum yatakta kendimi kandrmanın gereği yokAman dikkat et bol bol uyu yoksa işin zor olacak
Benim eltiler uzakta Almanyada,varlıkları yoklukları belli değil,bir tanecik görümcem var ama Allah Allah ne görümce gümbür gümbür
Kayınvaliden ve eltinden de hiç bahsetmedin
Sabah erken kalktığım halde senden farkım yok Hep beraber uyumaya gidelimyok bacım gelmiyo, kıvranıp duruyorum yatakta kendimi kandrmanın gereği yok
Maşaallah Benimde var aynısından bir taneBenim eltiler uzakta Almanyada,varlıkları yoklukları belli değil,bir tanecik görümcem var ama Allah Allah ne görümce gümbür gümbür
işte adam meğerse iş yerinde ki diğer kızla işi pişiriyormuş bir de araba almazmı vay anaammm vayy,karısı da daha uyusun dursun mahalle çalkalanıyor ayolllofff, hiç bahsetme nolur bdv deki kaynana dedikodularından yeterince gına geldi.. Hele bi tanesi nerdeyse beni çıldrtıcaktı bee ...
hemn konu değiş