Cıks yok.Geçen günde eşim kızım için aynı senin gibi inatçı dedi.İstersen öldür yinede istemediği birşeyi zorla yapmaz dedi.Öyleymişim tasdiklendi.Deynep, sende Çerkezlik var mı
Hayatımda gördüğüm en inat insanlar onlardır da
Eşimden biliyorum valla
Hayırlı gecelerKızlar benim kız uyandı ,acilen çıkyorum,herkese iyi geceler
Kaçtı mı şimdi bizim kızce yoksa gerçekten gittimi?Kızlar benim kız uyandı ,acilen çıkyorum,herkese iyi geceler
Kahvaltı sofrası hazırlayacak plan yapıyorKaçtı mı şimdi bizim kızce yoksa gerçekten gittimi?
Nedense senin gibi hissediyorum Nevoş,sabaha görürmüyüz acaba,aaa burada gel gel smileyi varmışKahvaltı sofrası hazırlayacak plan yapıyor
Hiç bu kadar zorlanmamıştımNedense senin gibi hissediyorum Nevoş,sabaha görürmüyüz acaba,aaa burada gel gel smileyi varmış
Bence çoluk çocuk koca evdeyken yapacak gibi geliyor bana, yani cumartesi ve pazar gibi..Nedense senin gibi hissediyorum Nevoş,sabaha görürmüyüz acaba,aaa burada gel gel smileyi varmış
Hiç bu kadar zorlanmamıştımBenim hipnozculuk artık işe yaramıyor
Bence de en son gün ekleyecek kızlar,en son gün ne zaman nevoş pazar mı?bence ikinizde aynı gün yükleyeceksiniz.HaklısınBence çoluk çocuk koca evdeyken yapacak gibi geliyor bana, yani cumartesi ve pazar gibi..
Bu arada deynep e rakip nevruz çıktı bu gece
Deynep nevruz sayesinde sıyırdı bi sürü laftan
20 Mart canımBence en son gün ekleyecek kızlar,en son gün ne zaman nevoş pazar mı?bence ikinizde aynı gün yükleyeceksiniz.HaklısınBrunella nevruz sayesinde sıyırdı
Tamam canım biz ona pazartesi diyelim o zaman,gece pek kullanan olmuyor.Samimi birşey söyleyeyim,benim hiç iddiam yok,sırf şu muhabbetler için yarışmaya girdim ama cidden oy verecek olanlara Allah kolaylık versin,kızların tarifleri hepsi birbirinden süper.20 Mart canımGece 12'den sonra oylamaya başlarız inşaallah
İyigeceler 1bilinmeyen,sanada Allah rahatlık versin canım,tatlı rüyalar.Hanımlar cümleten iyi geceler diliyorum, Allah rahatlık versin, ben kaçar
Hayırlı geceler canımHanımlar cümleten iyi geceler diliyorum, Allah rahatlık versin, ben kaçar
Sana katılıyorum canım oylama çok zor olacakTamam canım biz ona pazartesi diyelim o zaman,gece pek kullanan olmuyor.Samimi birşey söyleyeyim,benim hiç iddiam yok,sırf şu muhabbetler için yarışmaya girdim ama cidden oy verecek olanlara Allah kolaylık versin,kızların tarifleri hepsi birbirinden süper.
Oo millet dağılmış. Bn geldim amaa
aynen keşke 5 oy hakkımız falan olsa kime vereceğimi şaşırdım hepsi birbirinden güzelSana katılıyorum canım oylama çok zor olacak
Ben buradayım bebem,milletin uykusu gelmiş herkes kaçtı,1bilinmeyen uyumaya gitti,Deynepnaz kahvaltı hazırlamaya gitti,Nevoşta son kontrollerini yapıyor
Aslında 20 tarif üzerine 2 oy hakkı vermemiz lazımaynen keşke 5 oy hakkımız falan olsa kime vereceğimi şaşırdım hepsi birbirinden güzel