Bana sakallı mı dediNevos sakalli mi giSirinana olsun bari
Sana katılıyorumBence sen tembel şirinsin
Nur ne yaparsak yapalım yetişemezsinArkadaslar sakin.olun , elinizdeki klavyeyi sakince yere birakin ve derin nefes aliin ....
Bi yigin bildirim.var yetisemiyoruuuum
Hoş geldin yağmurun kızıhayırlı geceler
Nayır Nevoş işine öyle geldiği için değil,bilimsel açıklamalar öyle diyor,benden tam destek sana,hem bak şarkıda bile ne diyor,35 inde lolita,kıracakmı belimiii,ammaaan ammaannZaten bu dönemde yolun yarısı 35 değil 50 oluyormuşGülse Birsel'in bir yazısı vardı çok mantıklı geldi İşime öyle geldiği için olabilir mi
Ne 20'si Nur'cum 3 ay sonra 35 oluyorum
Aşk olsun o kadar mı kötü görünüyorumVazgeçtim sen kargamelsin
valla ya o ne ozguven oNevruzu bende okan bayülgen programları yüzünden ilk görmüştüm.. Çok komikti sonra videolarını izleyince, ne zaman bi yerde konusunu görsem gülmek tutuyor
Kadını acımasız eleştiriyoruz ama kendine verdiği değer takdir edilmeli bence
Allah Allah nasıl oluyormuş o koku kız,kokla bakayım benitakip ettiğin çok belli, KK lılara has bi hava olur eski uyelerde, sendede aldım o kokuyu
Aynen öyle canım biz bilimin yalancısıyızNayır Nevoş işine öyle geldiği için değil,bilimsel açıklamalar öyle diyor,benden tam destek sana,hem bak şarkıda bile ne diyor,35 inde lolita,kıracakmı belimiii,ammaaan ammaann
Sağol canımOlsun25 sin benim gozumde Mash arkadasima
Hoş buldum canım
Hayal nihat doğan ı önermişti en son,
O iyidir
Sende sapık kokusu varAllah Allah nasıl oluyormuş o koku kız,kokla bakayım beni
hoş gorduk NevoşHoş geldin yağmurun kızı
İşte kadına bişey demek istemiyorum artık.. Erkekler 5 kezde evlense hiç evlenmemiş kız istiyorsa, eh o da istesin de..valla ya o ne ozguven o
Ben kendimi cok seviyorum diyo
Kendini Jennifer Lopez mi sanıyo ne
Yanıma yakısacak birini arıyorum hiç evlenmemiş olsun dıyo kendi iki kez evlenmiş
Allah Allah nasıl oluyormuş o koku kız,kokla bakayım beni
Nasılsın canımhoş gorduk Nevoş