- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
takip ettiğin çok belli, KK lılara has bi hava olur eski uyelerde, sendede aldım o kokuyu
ıyı canım çocukları uyuttum az takılayım dedım :))Nasılsın canım
İşte kadına bişey demek istemiyorum artık.. Erkekler 5 kezde evlense hiç evlenmemiş kız istiyorsa, eh o da istesin de..
Medyatik şebeklik komik işte
takip ettiğin çok belli, KK lılara has bi hava olur eski uyelerde, sendede aldım o kokuyu
oğğğ miss gibi hamarat KK lı kokuyoAllah Allah nasıl oluyormuş o koku kız,kokla bakayım beni
Ohhh iyi yapmışsın biraz kafanı dağıtıyı canım çocukları uyuttum az takılayım dedım :))
sen napıyorsun sporla aran nasıl
kesin var bişi, kesinnBende bendeeeeOnveden.taniyprmus havasi var sankim Burnuma eski uye kokulari geliyi
Yanii, tabiki öyledir.. Yoksa işin içinde para pul olmadan niye kendilerini rezil etsinlerki..Bana reyting artırmal için oyunmuş gibi geliyor sonucda 5tane izdivaç programı var
Sayfa kalabalık hepimiz bir mesaj yazdığımızda bir sayfa doluyorHiziniza yetisilmiyor maşallah
Durmadan yeni bir sayfa olusuyor
Bende çok özledim ama işleri varRabisi ozledik nevos yaNerelerde acaba
bncede, burnum keskindrİyi ki biraz önce duş aldım ,ayıp olacaktı sana.
Anladım da anlamadım nananais,bence sen benim yumurtamı farketmedin bile,şimdi çaktırmamak için lafı yuvarlıyorsun gibi geldi banaKız senin en beğendiğim zaten sucuklu yumurtandi ya
Yanlış anlatıyorum sanırım, biz önceden sahanda yumurta yapar (sarisi dağılmadan) ekmekle yerdik yanında da çay ama sofrayı öyle bi doldururdu ki kendisi bu yüzden hiç başka birseye gerek kalmazdı. Kahvaltı deyince aklıma gelir hep o yüzden sucuklu yumurtanın sade kendisi yarışmada olsun isterim, keşke ben yapsaydim. KK oylarının çoğunu alacağını düşündüm hep, istedim ki biri denesin, yani sofra kurmak için çok zamanı olmayan falan. Ben iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Ve cidden çok merak ediyorum.
Bana sakallı mı dediSofrayı kurmaz ise kiblesem mi
Şu Esra Erol 'da ki Nevruzdan bahsediyorsunuz şimdi anladımYanii, tabiki öyledir.. Yoksa işin içinde para pul olmadan niye kendilerini rezil etsinlerki..
Sayfa kalabalık hepimiz bir mesaj yazdığımızda bir sayfa doluyorBen ağırdan almaya çalışıyorum
hayırlı geceler Yağmurun kızı,yükledin mi sofranıhayırlı geceler