Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
ay bnde soylemeden edemicem, çok eski bi uyeliğin yok sanırım ama kırk yıldr seni tanıyo gibiyim KK da .. Tek kelime etmişliğimizde yok oysa
Aslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Nevreste bak ünlü oldum.Masa hazırlamak için şartlarım var.

Vayyyy , kidemlisin deynebim Keske onceden tanissaydik ama ya

takip ettiğin çok belli, KK lılara has bi hava olur eski uyelerde, sendede aldım o kokuyu

benim soframda sucuklu yumurta var belli olmuyor mu yaFotoğraf çekicem diye söndü o ayrı.
Kız senin en beğendiğim zaten sucuklu yumurtandi ya
Yanlış anlatıyorum sanırım, biz önceden sahanda yumurta yapar (sarisi dağılmadan) ekmekle yerdik yanında da çay ama sofrayı öyle bi doldururdu ki kendisi bu yüzden hiç başka birseye gerek kalmazdı. Kahvaltı deyince aklıma gelir hep o yüzden sucuklu yumurtanın sade kendisi yarışmada olsun isterim, keşke ben yapsaydim. KK oylarının çoğunu alacağını düşündüm hep, istedim ki biri denesin, yani sofra kurmak için çok zamanı olmayan falan. Ben iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Ve cidden çok merak ediyorum.

Bence bizim şartlarımız olması gerekiyorSeni yıldız yapan ben ve saz arkadaşlarımSenin yerinde olsam popülerliğimi artırmak için o sofrayı kurardım

Nevruz kim ya,var öyle bir muhabbet dönüyor,ben de bugün yarım yamalak okudum,olayı tam kavrayamasamda yorumlar kopardı beni
Nevruzu bende okan bayülgen programları yüzünden ilk görmüştüm.. Çok komikti sonra videolarını izleyince, ne zaman bi yerde konusunu görsem gülmek tutuyor
Kadını acımasız eleştiriyoruz ama kendine verdiği değer takdir edilmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…