- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Evet canım demiştin, iyiki demişsinBen sana boşuna demedim kop gel diye,siyasetten bunalınca nefes almak için kaç gel hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım demiştin, iyiki demişsinBen sana boşuna demedim kop gel diye,siyasetten bunalınca nefes almak için kaç gel hemen
Oooo daha çoookkkk varrNe 20'si Nur'cum 3 ay sonra 35 oluyorum
Aslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.ay bnde soylemeden edemicem, çok eski bi uyeliğin yok sanırım ama kırk yıldr seni tanıyo gibiyim KK da .. Tek kelime etmişliğimizde yok oysa
Nevreste şirin baba
nuryolu şirine
ben akıllı şirin
Nevreste şirin baba
nuryolu şirine
ben akıllı şirin
hahaaa.. Tammm.Birşey olmaz sen yap göster bize,belki bizde bundan sonra kare yaparız
Nevruz kim ya,var öyle bir muhabbet dönüyor,ben de bugün yarım yamalak okudum,olayı tam kavrayamasamda yorumlar kopardı beniHoş buldum canım
Hayal nihat doğan ı önermişti en son,
O iyidir
Zaten bu dönemde yolun yarısı 35 değil 50 oluyormuşGülse Birsel'in bir yazısı vardı çok mantıklı geldiİşime öyle geldiği için olabilir miOooo daha çoookkkk varr
Aslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Nevreste bak ünlü oldum.Masa hazırlamak için şartlarım var.
takip ettiğin çok belli, KK lılara has bi hava olur eski uyelerde, sendede aldım o kokuyuAslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Bende anlamadımÖnce benden mi bahsediyor dedimSonra baktım evlilik falanNevruz kim ya,var öyle bir muhabbet dönüyor,ben de bugün yarım yamalak okudum,olayı tam kavrayamasamda yorumlar kopardı beni
oo hiç sizinle aşık atamam bu kez, ama soframı çekip yuklerim belki
Kız senin en beğendiğim zaten sucuklu yumurtandi yabenim soframda sucuklu yumurta var belli olmuyor mu yaFotoğraf çekicem diye söndü o ayrı.
Bence bizim şartlarımız olması gerekiyorSeni yıldız yapan ben ve saz arkadaşlarımSenin yerinde olsam popülerliğimi artırmak için o sofrayı kurardımAslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Nevruzu bende okan bayülgen programları yüzünden ilk görmüştüm.. Çok komikti sonra videolarını izleyince, ne zaman bi yerde konusunu görsem gülmek tutuyorNevruz kim ya,var öyle bir muhabbet dönüyor,ben de bugün yarım yamalak okudum,olayı tam kavrayamasamda yorumlar kopardı beni
Vazgeçtim sen kargamelsinNiye akıllı şirinO sofra buraya gelecek biz anlamayız
Bence sen tembel şirinsinNevreste şirin baba
nuryolu şirine
ben akıllı şirin