Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
ıyı canım çocukları uyuttum az takılayım dedım :)):KK53:

sen napıyorsun sporla aran nasıl:KK49::KK49:
Ohhh iyi yapmışsın biraz kafanı dağıt:KK19:
Haftada 3günden fazla yapamıyorum canım:KK19:Diğer günler başka işlerim oluyor yetişemiyorum..Birde spora gittiğim günler çok yorgun oluyorum:KK48:Senin nasıl gidiyor devam ediyor musunuz:KK19:

Kız senin en beğendiğim zaten sucuklu yumurtandi ya :KK12:
Yanlış anlatıyorum sanırım, biz önceden sahanda yumurta yapar (sarisi dağılmadan) ekmekle yerdik yanında da çay ama sofrayı öyle bi doldururdu ki kendisi bu yüzden hiç başka birseye gerek kalmazdı. Kahvaltı deyince aklıma gelir hep o yüzden sucuklu yumurtanın sade kendisi yarışmada olsun isterim, keşke ben yapsaydim. KK oylarının çoğunu alacağını düşündüm hep, istedim ki biri denesin, yani sofra kurmak için çok zamanı olmayan falan. Ben iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Ve cidden çok merak ediyorum.
Anladım da anlamadım nananais,bence sen benim yumurtamı farketmedin bile,şimdi çaktırmamak için lafı yuvarlıyorsun gibi geldi bana:KK70:Eeee sadece yumurtayı koysak sofraya bu seferde hani nerede masa denirdi:KK45:Tamam tamam anladım ben seni,benim yımırtayı görmemişsin sen:KK48:tam da banmalıktı ama fotoğraf çekerken söndü kaldı yavrucağım.

X