- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Ben resmen depresyona giriyorumAma yeni başladı yaş ile alakalı olabilir
20 yasinda oluryormuymus oyle seyler Benim guzeller guzeli arkadasimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben resmen depresyona giriyorumAma yeni başladı yaş ile alakalı olabilir
Hoş bulduk yamuk prensescimSelam hoşgeldin canım
soframı çekip atıcam inşllh, puan verirsiniz artıkın .. Ama benim kalıbım yuvarlak değil kare. Bişi olmaz heraldeYengeçlerle çok iyi anlaşırım,ikimizde su gurubuyuz,ben de Akrebimİkizlerle de anlaşırım,koçlada,balık ve boğaylada,geriye ne kaldı
Her yapıcam diyene ant gibi söylemeden geçmediğim şeyi sana da söylemezsem çatlarım,sosunu bol koy,yetmezse yumurtalı sos ölçüsünü yarıya indirgeyerek tekrar hazırla.Bir de istersen peyniri her yufka arasına da koyabilirisn canım.Yaparsan rica etsem fotoğrafını çekip bize de gösterirmisin
İyiyim canım çok şükürİyiyim çok şükür, sizler nasılsınız
Arada muhabbetinizi okuyorum, aslında kk deki en güzel sayfa bence burası
İyiyim çok şükür, sizler nasılsınız
Burası da yeni böyle oldu.Geyik yapmanın serbest olduğunu öğrendim ya bu bölümde yalnız bırakmıyorum.İyiyim çok şükür, sizler nasılsınız
Sen mi aşık atamazsın,alasını yaparsın canım.Ama hamile olduğun için sana gaz vermeyeceğim o başkaÇek valla görelim güzel ellerinin marifetlerini ama dediğimiz gibi çok yorma canım kendini,yavaş yavaş dinlene dinlene yapoo hiç sizinle aşık atamam bu kez, ama soframı çekip yuklerim belki
Ne 20'si Nur'cum 3 ay sonra 35 oluyorum20 yasinda oluryormuymus oyle seyler Benim guzeller guzeli arkadasimmm
Hoş buldum canımHosgeldin canim Nevruza koca bulamadik bu gece uyuyamam ben artik
Geyik hep serbest canımBizi bırakıp gidemezsin her kategoride beraberizBurası da yeni böyle oldu.Geyik yapmanın serbest olduğunu öğrendim ya bu bölümde yalnız bırakmıyorum.
Ben sana boşuna demedim kop gel diye,siyasetten bunalınca nefes almak için kaç gel hemenİyiyim çok şükür, sizler nasılsınız
ay bnde soylemeden edemicem, çok eski bi uyeliğin yok sanırım ama kırk yıldr seni tanıyo gibiyim KK da .. Tek kelime etmişliğimizde yok oysaBurası da yeni böyle oldu.Geyik yapmanın serbest olduğunu öğrendim ya bu bölümde yalnız bırakmıyorum.
İyi yapıyorsun deynepciğimBurası da yeni böyle oldu.Geyik yapmanın serbest olduğunu öğrendim ya bu bölümde yalnız bırakmıyorum.
Nevreste şirin babaŞirinler köyü gibi burası
Birşey olmaz sen yap göster bize,belki bizde bundan sonra kare yaparızsoframı çekip atıcam inşllh, puan verirsiniz artıkın .. Ama benim kalıbım yuvarlak değil kare. Bişi olmaz heralde
Sen o zaman bizim saz ekibinden değilsin
Niye akıllı şirinO sofra buraya gelecek biz anlamayızNevreste şirin baba
nuryolu şirine
ben akıllı şirin
bncede gaz verme yamığım, bilirsin sana dayanamamSen mi aşık atamazsın,alasını yaparsın canım.Ama hamile olduğun için sana gaz vermeyeceğim o başkaÇek valla görelim güzel ellerinin marifetlerini ama dediğimiz gibi çok yorma canım kendini,yavaş yavaş dinlene dinlene yap