Benimde yakın sayılır,tırlatmama az kaldı yaniOyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç
İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.
Tabiiki farkettim Nurcuğum,birkaç gündür yoktun
Brunella nasılsın canım
Ne demek istiyorsun sen şimdi NevoşBen resmen depresyona giriyorumAma yeni başladı yaş ile alakalı olabilir
Halay başı sen olabilir misinKim ki onlar
çokk sağol dostumm, evet Allahın izniyle yengeç, işin garibi bende yengecimOyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç
İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.
Brunella nasılsın canım
Kendi adıma konuştumNe demek istiyorsun sen şimdi Nevoş
İyiyim yamuk prensesciğimOyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç
Brunella nasılsın canım
Demek büyük ikramiye bana çıktıvalla gozumeyamukprenses in boreğini kestim , aslında daha çok sofra duzenine baktım unutmamak içinde not alıyorum boyna hahaaaa
salı gunu kahvaltıya misafirim var, o zmna yapcam inşlşh.. Şuan keşif aşamasındayımDemek büyük ikramiye bana çıktıYaptın mı yapacakmısın kuzucuğum,yap valla yapması pişirmesi çok basit
çook sağol canm dostumm.. Valla sizin sofraları gorunce urktum, umarım bnde oyle bişi ortaya çıkarabilirimçok heves ettim..
eğer başarılı olursam bi grup misafirim daha var onlarıda kahvaltıya alırım
Yengeçlerle çok iyi anlaşırım,ikimizde su gurubuyuz,ben de Akrebimçokk sağol dostumm, evet Allahın izniyle yengeç, işin garibi bende yengecim...
bu arada senin boreğin açılışını yapcam inşllh
Halay başı sen olabilir misin
Oyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç
Brunella nasılsın canım
Hoş geldin canım nasılsın
Sen o zaman bizim saz ekibinden değilsinElimdeki mendil ve surekli halay cekiyor olusum halay basi oldugumu gostermez nevosum
oo hiç sizinle aşık atamam bu kez, ama soframı çekip yuklerim belkiAlasini yaparsin canimSenin sepet pogacani unutmadim daha
Hamis halinle fazla da yorma kendini canim benimKahvalti dedin mi cesit bol , keske yapmisken yarismaya da ekelyebilsen eskiden.oldugu gibi
Selam hoşgeldin canım
İyiyim çok şükür, sizler nasılsınızHoş geldin canım nasılsın