İki yumurta kırsam olmaz mıE ozaman tam gaz devam
Nevreste sen oyle bir sofra kurarsin ki bakmaya doyamayiz.oyle bir tarif yaparsin ki gozumuz midemiz senlerin buralar bayram olur
benim soframda sucuklu yumurta var belli olmuyor mu yaHeyy gidi kahvaltı sofraları heyy! Biride kalkıp sucuklu yumurta ve ekmek koymadı sofraya
Zamanla olur inşallah canımNapiyim nevosum ,instagramla ugrasiyorumSayfami buyutmek istiyorum ama insanlar parayla begeniyor sanki Ne kaa ayip ya O kadar insan takip ediyor ama bi cift tiklamak zor geliyor :/
Sen nasilsin nevoscum ? Ballim kaymaklim :* Sizin sohbetiniz hic biyerde yok
Bu laflar bana nereden tanıdık geliyor acabaSen yaparsin aslansin kaplansin halledersin.
Zamanla olur inşallah canım
İyiyim canım sağolKoşturmaca devam ediyor Haklısın canım buranın tadı hiçbir yerde yok
Olur nevoşum,yeterki senin elin değsinİki yumurta kırsam olmaz mı
Ben öyle bir şey söylemedim yanlış hatırlıyorsunİnsh
Sanki sende kahvalti sofrasi kurcam dememismiydin nevoscumYanlis mi hatirliyorum Hayir hayir dogru hatirliyorum
Sağol PrensesimOlur nevoşum,yeterki senin elin değsin
Olur nevoşum,yeterki senin elin değsin
Bilmem ki kulagima nerden yerlesti buyuk ihtimal burdan tabi kiBu laflar bana nereden tanıdık geliyor acabaYapar yapar o,aslan gibi bacımız o bizim,inanıyorum yapar
Sağol PrensesimNasılsın canım
Sağolun kızlar sizler nasılsınız,benim nedense bugün hiç keyfim yok,iyiyim ama çok şükür.İkinizde bu ara çok fazla girmiyorsunuz,asıl sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz,keyifler yerinde mi?Dimi ya prensesimAynen katiliyorum Nasilsin canim
olur olur zaten hep iki yumurta kiriyim diye basliyorİki yumurta kırsam olmaz mı
Ben öyle bir şey söylemedim yanlış hatırlıyorsun
Ben öyle bir şey söylemedim yanlış hatırlıyorsun
İyiyim canım çok sağolSağolun kızlar sizler nasılsınız,benim nedense bugün hiç keyfim yok,iyiyim ama çok şükür.İkinizde bu ara çok fazla girmiyorsunuz asıl sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz,keyifler yerinde mi?
Sonra neler neler yapıyorlar değil miolur olur zaten hep iki yumurta kiriyim diye basliyor
Bende diyorum kulaklarımda sorun mu var,durmadan çınlıyor.Meğer beni anıyorlarmış.
Nayir nevos ,ben naasla yanlis natilamamKahvalti softasi hazirliciim dedin ,cay demliciim yumurta kiriciim dedin ( Yan yan kostum ama onume mutfak tezhagi cikti ,atlayip aglayamadim Cok magdurum )