Ben çınlatmadım kim çınlatmışBende diyorum kulaklarımda sorun mu var,durmadan çınlıyor.Meğer beni anıyorlarmış.
Yok nevoşum şükür bir sorun yok,adet tarihim yaklaştı onun sıkıntısı stresi sanırım,belim çok fena ağrıyor,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.İyiyim canım çok sağolHayırdır umarım bir sıkıntı yoktur
Ben gündüzleri bakıp kaçıyorum akşamları genelde buralardayımKimse olmayınca dolaşıyorum
Sen ve saz arkadaşlarınBen çınlatmadım kim çınlatmış
iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum
Canım o dönemler bende çok gergin ve huzursuz oluyorumYok nevoşum şükür bir sorun yok,adet tarihim yaklaştı onun sıkıntısı stresi sanırım,belim çok fena ağrıyor,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Eeee akşamları arada bende gelip bakıyorum ama kimse yok diye bende çıkıyorum,o zaman önce gelen ses versin
Sağolun kızlar sizler nasılsınız,benim nedense bugün hiç keyfim yok,iyiyim ama çok şükür.İkinizde bu ara çok fazla girmiyorsunuz,asıl sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz,keyifler yerinde mi?
Saz arkadaşlarım seni dilinden düşürmüyorSen ve saz arkadaşların
Hayırlı olsun Bebemiyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum..
oğluşum,olcak Allahın izniyle kuzumm..
çok sağol nevoşum, rabbim benim gibi hasretini çeken herkese nasib etsin..Hayırlı olsun BebemRabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşaallah
iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum..
Aminnnnn canım inşaallahçok sağol nevoşum, rabbim benim gibi hasretini çeken herkese nasib etsin..
Canım o dönemler bende çok gergin ve huzursuz oluyorumÇabucak gelir inşaallah
Ben gündüzleri değil ama geceleri mutlaka buralardayımTamam öyle yapalım
Piyango kime çıktı.Kimin menüsünden tırtıkladın?iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum..
çook sağol canm dostumm.. Valla sizin sofraları gorunce urktum, umarım bnde oyle bişi ortaya çıkarabilirimOyyy Allah anali babali buyutsun ,saglikla kucakla insh canimErkek cocuklar anneye cok duskun olurlar Cok sevindim canim
Demek sende gorunmezlerdensinArada gel iki laflayalim ,ozledik seni yahu
Sen ve saz arkadaşların
Ben resmen depresyona giriyorumBi bende mi problem var acaba , ben o donem cakir keyif dolaniyorumZaten kahve icince de uykum gelir hep Bi terslik var sanki
Oyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum..
İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.Canım o dönemler bende çok gergin ve huzursuz oluyorumÇabucak gelir inşaallah
Ben gündüzleri değil ama geceleri mutlaka buralardayımTamam öyle yapalım
Tabiiki farkettim Nurcuğum,birkaç gündür yoktunSagolasin canim ,cok sukur ,iyi diyip iyi olalimNetim yoktu ,net gelince instgram resimleri tarifleri v.s ugraslari , on bahar temizligi falan derken firsat buldukca geliyorum canim Yoklugumun hissedilmesi beni sevindirdi
Kizz ben seni cok merak ediyom valla
valla gozumeBen fazla gire
Piyango kime çıktı.Kimin menüsünden tırtıkladın?