Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok sağolHayırdır umarım bir sıkıntı yoktur
Ben gündüzleri bakıp kaçıyorum akşamları genelde buralardayımKimse olmayınca dolaşıyorum
Yok nevoşum şükür bir sorun yok,adet tarihim yaklaştı onun sıkıntısı stresi sanırım,belim çok fena ağrıyor,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.

Eeee akşamları arada bende gelip bakıyorum ama kimse yok diye bende çıkıyorum,o zaman önce gelen ses versin

Canım o dönemler bende çok gergin ve huzursuz oluyorumÇabucak gelir inşaallah
Ben gündüzleri değil ama geceleri mutlaka buralardayımTamam öyle yapalım

Sağolun kızlar sizler nasılsınız,benim nedense bugün hiç keyfim yok,iyiyim ama çok şükür.İkinizde bu ara çok fazla girmiyorsunuz,asıl sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz,keyifler yerinde mi?

Sagolasin canim ,cok sukur ,iyi diyip iyi olalim Netim yoktu ,net gelince instgram resimleri tarifleri v.s ugraslari , on bahar temizligi falan derken firsat buldukca geliyorum canim Yoklugumun hissedilmesi beni sevindirdi

iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum ..
oğluşum,olcak Allahın izniyle kuzumm..

Oyyy Allah anali babali buyutsun ,saglikla kucakla insh canim Erkek cocuklar anneye cok duskun olurlar Cok sevindim canim

Demek sende gorunmezlerdensin Arada gel iki laflayalim ,ozledik seni yahu

Oyyy Allah anali babali buyutsun ,saglikla kucakla insh canim Erkek cocuklar anneye cok duskun olurlar Cok sevindim canim

Demek sende gorunmezlerdensin Arada gel iki laflayalim ,ozledik seni yahu
çook sağol canm dostumm.. Valla sizin sofraları gorunce urktum, umarım bnde oyle bişi ortaya çıkarabilirim çok heves ettim..
eğer başarılı olursam bi grup misafirim daha var onlarıda kahvaltıya alırım

iyiyim canım, salı gunu kahvaltıya misafirim varda sizin konulardan fikir tırtıklıyodum ..
oğluşum,olcak Allahın izniyle kuzumm..
Oyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç
Canım o dönemler bende çok gergin ve huzursuz oluyorumÇabucak gelir inşaallah
Ben gündüzleri değil ama geceleri mutlaka buralardayımTamam öyle yapalım
İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.

Sagolasin canim ,cok sukur ,iyi diyip iyi olalim Netim yoktu ,net gelince instgram resimleri tarifleri v.s ugraslari , on bahar temizligi falan derken firsat buldukca geliyorum canim Yoklugumun hissedilmesi beni sevindirdi
Tabiiki farkettim Nurcuğum,birkaç gündür yoktun

@1bilinmeyen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…