Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.:-)Şimdi -Kristal- -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.

Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.
-Kristal- -Kristal- bize kızmaz espiri yaptığımızı anlamıştır diye umuyorum:KK17:
Biz bunları kaptık önümüze bakalım:KK70:

Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.:-)Şimdi -Kristal- -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.

Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.

Kurban kelimesinden değil ama sizin sofralarınızdan bir tırsma geldi tabi.:KK70:
Bakalım artık ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum:KK70:

Bugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım:-)
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık:KK70:
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa :KK70:
salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır....

tamam kardeş seni de yazdım bir kenara,şimdi son kez kontrol ediyorum, deynepnaz deynepnaz Nevreste Nevreste -Kristal- -Kristal- ,bu arkadaşlar garanti katılacak olanlar:KK45:

Kurban kelimesinden değil ama sizin sofralarınızdan bir tırsma geldi tabi.:KK70:
Bakalım artık ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum:KK70:
Aynı hisleri bende yaşadım valla :KK48:
Ne yaparsan yap, sen tatmin olmasanda yaptığından, aslında bilgi ve tecrübe paylaşmış oluyorsun..
Olaya bu noktadan bakarsan, halledersin :KK66:

Aynı hisleri bende yaşadım valla :KK48:
Ne yaparsan yap, sen tatmin olmasanda yaptığından, aslında bilgi ve tecrübe paylaşmış oluyorsun..
Olaya bu noktadan bakarsan, halledersin :KK66:
bu şey gibi oldu,eskiden saadet zinciri vardı,herkes birbirini ekliyordu guruba,biz de öyle olduk,ben seni kandırdım,sen zelifmeyi kandır,o da deynepnazı kandırsın:KK70:

X