Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Yok öyle birşey söylemedim:-):KK30:
yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.:KK45:

Tamam listeye Nevreste seni de ekliyorum,yanına da not,cumartesi bilemedin en geç pazar tarif geliyor yazdım:KK47:

:confused::confused:Teker teker gelin uleyn,buldunuz zavallıyı uğraşın bakalım.:KK61:Zaten kaç gündür hastaydım:KK1:(duygu sömürüm birkaç gün işe yarar mı acaba):KK8:
cııkkksss olmadı,daha inandırıcı birşey olsun:KK12:

yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.:KK45:

Tamam listeye Nevreste seni de ekliyorum,yanına da not,cumartesi bilemedin en geç pazar tarif geliyor yazdım:KK47:

Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..:kk77:Ama önce deynep hazırlasın..:63:O yapmazsa yapmam:KK45:

Siz ancak benimle uğraşın:KK12:.@Zelifme bugün yarışmaya katılacağını yazmıştı,Onun tepesine binin.:KK53:Oh.Topu başkasına attım,birazda Onunla uğraşsınlar.:KK45:
demek -Kristal- -Kristal- ha,demek öyleee:KK53: Nevreste Nevreste duydun zilin sesini:KK53:

tamam deynepçiğim,sen zelifenin elinden tut,beraberce gelin kardeş kardeş katılın yarışmaya:KK48:

:KK58:Aslında ben yapacağım demedim.Bilgisayar açık kalmış.Benim çocuk görmüş ,O yazmış,tamam bende katılacağım diye,bu oldu mu?:KK53:

Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..:kk77:Ama önce deynep hazırlasın..:63:O yapmazsa yapmam:KK45:
deynepnaz deynepnaz seni acil olarak sahalarda görmek istiyoruz,hep istiyorduk ama şimdi durum dahada acilleşti,hadi güzelim benim,hadi deynepim sen yaparsın,aslansın,kaplansın:KK200:

yap kız artık sen de şunu,anaaa resmen yalvarttı:63:

Deynepten dönenin kaşığı kırılsın :63:
O deynep buraya gelecek..:mad:
O masayı kuracak (nokta).:KK57:

deynepnaz deynepnaz seni acil olarak sahalarda görmek istiyoruz,hep istiyorduk ama şimdi durum dahada acilleşti,hadi güzelim benim,hadi deynepim sen yaparsın,aslansın,kaplansın:KK200:

yap kız artık sen de şunu,anaaa resmen yalvarttı:63:
Deynep'cim biz ümidi kesmet istiyoruz ama hayranların olmaz diyor:cry:Senin yakanı bırakamıyacağız kusura bakma:rolleyes:

Siz ancak benimle uğraşın:KK12:.@Zelifme bugün yarışmaya katılacağını yazmıştı,Onun tepesine binin.:KK53:Oh.Topu başkasına attım,birazda Onunla uğraşsınlar.:KK45:

Bugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım:-)
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık:KK70:
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa :KK70:

Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık:KK70:
Kız ne unutması, bunu önümüzdeki 5 yarışmaya tasiriz biz katılacaktın diye :KK30::KK30::KK70::KK70:

Siz araya kaynamışsınız ,deynep olmasaydı unutacaktık:KK45:Deynep ile kardeş kardeş sofranızı hazırlayın ekleyin.:kk77:Biz burda bekliyoruz:rolleyes::KK70:

Kendimize yeni kurban bulmuş gibi havalara giriyoruz:KK70::KK70:
Bu deynep'ten ümidi keselim:63: biz -Kristal- -Kristal- 'ye yönelelim:KK8::rolleyes::rolleyes:
Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.:-)Şimdi -Kristal- -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.

Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.

X