- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Bak sen beni beğenmeden ben seni beğendimGitmeden önce Bilinmeyenin sofrasını da beğeneyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sen beni beğenmeden ben seni beğendimGitmeden önce Bilinmeyenin sofrasını da beğeneyim bari
Çin kahvaltı sofralarida harika olur, bekliyoruz o zaman
Ben Çine gidiyorum 1 aya dönmem.
yani yarışmaya katılacaksınBu topic içinde oy istemek serbest canımAma nana oyunu bana verecek haberin olsun..Az önce özelden anlaştık
Tamam onları beğen yorum yaz sonra bir daha görmeyeyim seniGitmeden önce Bilinmeyenin sofrasını da beğeneyim bari
Senin sofrayı görünce çok korktudeynep sana meydan okuyorum
O masa 1 hafta içinde kurulmazsa, bütün yemek topiği sana huzur vermeyecek
Benim sofra aceleye geldi, sunumda çok eksikler var aslındaSenin sofrayı görünce çok korktu
işte o kadar,arkandayım 1bilinmeyen korkma yürüdeynep sana meydan okuyorum
O masa 1 hafta içinde kurulmazsa, bütün yemek topiği sana huzur vermeyecek
En çok bana oy vereceksin en çoookkk banaaaaAyy bi kere fal demiştim pesime düşmüşlerdi, şimdide öyle olursa şaşırmam
Yok öyle birşey söylemedimyani yarışmaya katılacaksın
Artık 1 yürüyen imişte o kadar,arkandayım 1bilinmeyen korkma yürü
Maşallah sofran gayet güzel daha ne olsunBenim sofra aceleye geldi, sunumda çok eksikler var aslında
Bu duygu sömürüsü sadece 3 gün işe yarar daha sonra burda seni bekliyor olacağızTeker teker gelin uleyn,buldunuz zavallıyı uğraşın bakalım.Zaten kaç gündür hastaydım(duygu sömürüm birkaç gün işe yarar mı acaba)
Teşekkür ederim Nevreste ciğimMaşallah sofran gayet güzel daha ne olsun
Bak bu fikir çok güzelÇin kahvaltı sofralarida harika olur, bekliyoruz o zaman
Kız gözün doysun, kuş sütünü mü unuttun, 10 numara 5 yıldızTeşekkür ederim Nevreste ciğim
Teşekkür ederim su börekli nananasisciğimKız gözün doysun, kuş sütünü mü unuttun, 10 numara 5 yıldız
ne varmış sofranda ya,gayet güzel,harika bayıldım benBenim sofra aceleye geldi, sunumda çok eksikler var aslında
Mesela orada çikolatalı kuruvasanlar var, milföyden yapmıştım, onun tarifinide yazacaktımne varmış sofranda ya,gayet güzel,harika bayıldım ben
Rica ederim , sucuklu menemen bilinmeyenimTeşekkür ederim su börekli nananasisciğim