Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
burda noluyor kizi yalniz bulmus yoluyonuz :mad:
Nevreste Nevreste kendi yapti baklavaya baksin kömür gibi olmustu :63::KK70:
sen naparsan yap gözünde hep beceriksiz pasakli olursun :KK70: ben demiyorum nevos diyor :KK30::KK70:
nevosu beraber yolabiliriz istersen :KK50::KK50:
Bütün hayallerimi yıktın:KK61:Nevreste sadece zeytin peynirde koysan ben beğenirim diyordu,beni kandırıyor muydu?Benim gibi zavallı birinin duygularıyla mı oynadı.Ne olur gitme dön:KK4:.sana ihtiyacım var,seni çok sevdim.:KK68:Kimse beni senin gibi korumamıştı.

burda noluyor kizi yalniz bulmus yoluyonuz :mad:
Nevreste Nevreste kendi yapti baklavaya baksin kömür gibi olmustu :63::KK70:
sen naparsan yap gözünde hep beceriksiz pasakli olursun :KK70: ben demiyorum nevos diyor :KK30::KK70:
nevosu beraber yolabiliriz istersen :KK50::KK50:
yeni birini buldun galiba nevoşa karşı :KK70::KK70::KK70:

Bütün hayallerimi yıktın:KK61:Nevreste sadece zeytin peynirde koysan ben beğenirim diyordu,beni kandırıyor muydu?Benim gibi zavallı birinin duygularıyla mı oynadı.Ne olur gitme dön:KK4:.sana ihtiyacım var,seni çok sevdim.:KK68:Kimse beni senin gibi korumamıştı.
ahaaa buda kanmış rabia01 rabia01 :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Rabia'yı tanımadığın nasıl belli oluyor:eek::KK30:

Ne furuyon beeeee:KK42:
Nevreste Nevreste Yetiş deynepnaz beni dövüyo:mad::mad:

Büyüğüm diye birşey de yapamıyorum :rolleyes::rolleyes:
Kimsecikler yok.Seni benim elimden kimse alamaz.Az kalsın yazdıklarından çay boğazımda kalacaktı,gülemiyorum da,karşımda eşim.Ne iftiralar atıyorsun bana.Dur yine sinirlendim.Biraz daha döveyim.:KK67::KK67::KK67:

Kimsecikler yok.Seni benim elimden kimse alamaz.Az kalsın yazdıklarından çay boğazımda kalacaktı,gülemiyorum da,karşımda eşim.Ne iftiralar atıyorsun bana.Dur yine sinirlendim.Biraz daha döveyim.:KK67::KK67::KK67:
Ne iftirasi len yalan mi:63: yalan borcum mu var sana:cool:

X