- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
pazartesi...bize kahvaltı hazırla zelifme birtanesi,bak ne de güzel uyduAaaa yarında pazartesi hay Allah benim pazartesi sendromum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi...bize kahvaltı hazırla zelifme birtanesi,bak ne de güzel uyduAaaa yarında pazartesi hay Allah benim pazartesi sendromum var
Oyunbozanlık yapma .Yarın yapacağım dedin.Sen yarın yap ben 13. Oluyum ben severim 13
aaa erkek mi büyük olan,o zaman sen katıl,kadın üye yasak değilErkek üye yasak
pazartesi,bize kahvaltı hazırla zelifme birtanesi,bak ne de güzel uydu
Ah Nevreste yaktın beni.aaa erkek mi büyük olan,o zaman sen katıl,kadın üye yasak değil
Tamam yıne yarın yaparım ilk konuyu sen acarsin 12. Olursun.senden sonrada ben acarım.seni bekleyeceğim deynepciğimOyunbozanlık yapma .Yarın yapacağım dedin.
tamam bu cümleden kabulleniş seziyorumkuş kafese girdiAh Nevreste yaktın beni.
Boşuna etiketledim bu kadını yav.Topu buna atayım dedim.Bu da Onların safına geçti.Tamam yıne yarın yaparım ilk konuyu sen acarsin 12. Olursun.senden sonrada ben acarım.seni bekleyeceğim deynepciğim
Girmedi,sizin çeneniz beni yordu yav.tamam bu cümleden kabulleniş seziyorumkuş kafese girdi
deynepçiğim varmı başka etiketleyeceğin arkadaşınBoşuna etiketledim bu kadını yav.Topu buna atayım dedim.Bu da Onların safına geçti.
kadınların en büyük silahı çenedir,buna çeneyle insan yormak deniyor deynepçiğim,psikolojik baskı yani,şekil a'da görüldüğü gibi işe yarıyor,sen de tamamsın, sıradaki gelsinGirmedi,sizin çeneniz beni yordu yav.
kadınların en büyük silahı çenedir,buna çeneyle insan yormak deniyor deynepçiğim,psikolojik baskı yani,şekil a'da görüldüğü gibi işe yarıyor,sen de tamamsın, sıradaki gelsin
Aaa hiç boşuna olur mu ben senin için varimyarın o kahvaltı hazırlanacak seni bekliyorum bak sen acmadan acmıycam haaaBoşuna etiketledim bu kadını yav.Topu buna atayım dedim.Bu da Onların safına geçti.
eminim öylesindir deynepçiğim ama olsun nereye kadar,gel kardeş kardeş katıl işte yarışmaya,haydi bekliyoruz senin de o güzel sofranıSen benim inadımı bilmiyorsun
sizden korkan sizin gibi olsunrabia01 'nın bir ara işleri vardı,kaybolduBir daha gelmediKorkmuş olabilir
dönüsüm muhtesem olcak hazirlikli olTek vuruşta bitirecek stratejiler planlıyor olabilir
anlasmayi hic bozarmim nevosum sana kiyip bu haksizli yapamamrabia01 nın anlaşması var bilmiyor musun
kahvalti sofrasi atarsam yazik olur size hazirladiniz sofradan mahcup olmayin diye hazirlayip utandirirmim sizi hic bu iyiligimide yazin köseye
burda noluyor kizi yalniz bulmus yoluyonuzTeker teker gelin uleyn,buldunuz zavallıyı uğraşın bakalım.Zaten kaç gündür hastaydım(duygu sömürüm birkaç gün işe yarar mı acaba)