- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Ooooo özelden mesajlar gelmeye başlar şimdi oyunu bize ver bize ver diyeNot duseyim, oyumu verdiğim birinci oluyor, kakao bacı, nuryolu ve en son kılçıksız hamsi tava sahibi. Başkada birşey demiyorum
Aha beklenen kan bulunduyamukprenses Nevreste Brunella N Nana
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor .Lütfen 1 hafta sonra tekrar deneyiniz.
Tamam tamam korktuğunu kimseye söylemiyeceğizyamukprenses Nevreste Brunella N Nana
Pardon bacım ne kabı? Cumalıkızık da giderdik iki dakikaya ocakta yaparlardı mis gibi peynirli. Açık tabakta geldi önümüze gözleme yemekten başka birşey yiyememiştikOnun için özel kaplar,tabaklar lazımGüzel olurdu aslında
Aranan kan kaçmaya çalışıyor, yakalayınAha beklenen kan bulundu
Belki gelir beklediğin sofralarPardon bacım ne kabı? Cumalıkızık da giderdik iki dakikaya ocakta yaparlardı mis gibi peynirli. Açık tabakta geldi önümüze gözleme yemekten başka birşey yiyememiştik
Kız zaten yuregi el vermez kıyamaz bize gönlü güzel bi kere
Bu topic içinde oy istemek serbest canım
sen oyala ben tutarım NevoşAranan kan kaçmaya çalışıyor, yakalayın
Başka topicte yakalarsak peşine düşeriz
Ben Çine gidiyorum 1 aya dönmem.
Sağol canımKız zaten yuregi el vermez kıyamaz bize gönlü güzel bi kere
Çin'e gidiyormuş zor yakalarızsen oyala ben tutarım Nevoş
Gitmeden önce Bilinmeyenin sofrasını da beğeneyim bariBaşka topicte yakalarsak peşine düşeriz
deynep sana meydan okuyorumyamukprenses Nevreste Brunella N Nana
Ayy bi kere fal demiştim pesime düşmüşlerdi, şimdide öyle olursa şaşırmamOoooo özelden mesajlar gelmeye başlar şimdi oyunu bize ver bize ver diye
Öyledir o,güzel yürekli,iyiliksever candır oKız zaten yuregi el vermez kıyamaz bize gönlü güzel bi kere
Gel kaçma,biz seni oralardada buluruz
Ben Çine gidiyorum 1 aya dönmem.