4 çok erken değil miKakao ve Ben Nevreste bacilarim size sırrını paylaşıyorum. 1 tabak mi yiyorsunuz
Yarım tabak yiyin, ve en önemlisi 4 den sonra yememeye çalışın. 4 den öncesi vücuda enerji olarak dönerken akşam yediklerimiz yağ olarak depolaniyortecrübeli yaglarim ile konuşuyorum
4 çok erken değil miO kadar dayanamam Birde sofraya hep bereber oturuyoruz.Uzun süre bunu yapmam zor olur
Tatlıdan mı bahsediyoruzakşamda tatlı yemeyi ver
Ben akşam yemeğini 7 de yiyorumTatlıdan mı bahsediyoruzBen akşam yemeğinden bahsediyoruz zannettim Tamam hocam kızmayın 4ten sonra tatlı yemem 4ten önce yiyebilir miyim
Tamam o zaman bunu çok beğendimBen akşam yemeğini 7 de yiyorumtabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam
Sıkıntılar misafirdir,gönderenin hatrına misafire hoşgörü ile yaklaşmak gerekir Sende de bu var,maşallah sana canım.
Sıkıntı gibi görünen şeylerin arkasında güzellikler vardır..Sıkıntılar geldiği gibi gider..Güzelliklerin çabuçak gelmesini temenni ediyorum
Bende aynısından hissediyorumBugün pazar kahvaltıları gelecek gibi hissediyorum
15 kesin gelir şunu 20 yapalım
20 de olur ama 15.senden olsun15 kesin gelir şunu 20 yapalım
Hayırlısı olsun canım20 de olur ama 15.senden olsunB Be_Ni_1012 yapar bakarız madalyalar nasıl kazanılmış, deynepnaz yapar o kadar konuşmaya bi tarif yakışır, aeben ablamda beni yalnız birakmayacakti
15 kesin gelir şunu 20 yapalım
selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış yaherkesin ellerine emeğine sağlık mşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel
Eeeedeynepnaz hani senin masan nerede beklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda
2 kategori önce katılmıştım. Onu saymıyor muyuzyooo yooo yapmayalım,senden de bekliyoruz Nevresteciğim,uzun zamandır yarışmada yoksun,mutlaka o kendin gibi sevgi dolu masanı görmek isteriz
yok yookkk korkmaz o,bizi bu kadar zamandır bekletiyor,kuş sütümü isterim ben