Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
4 çok erken değil miO kadar dayanamamBirde sofraya hep bereber oturuyoruz.Uzun süre bunu yapmam zor olur

Tatlıdan mı bahsediyoruzBen akşam yemeğinden bahsediyoruz zannettimTamam hocam kızmayın 4ten sonra tatlı yemem4ten önce yiyebilir miyim
Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam

Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam
Tamam o zaman bunu çok beğendim
Tamamen kesince ve spor yapınca kiloyu veririm
Ama ikisinide bırakınca hızlıca geri alırım diye düşünüyorum...

selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış yaherkesin ellerine emeğine sağlıkmşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel

Eeee deynepnaz hani senin masan neredebeklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda

deynepnaz 'ın gözünü korkutmayalım
Daha gelecek sofralar var Bu kategori oylama çok zor olacak

yooo yooo yapmayalım,senden de bekliyoruz Nevresteciğim,uzun zamandır yarışmada yoksun,mutlaka o kendin gibi sevgi dolu masanı görmek isteriz
2 kategori önce katılmıştım. Onu saymıyor muyuz
Hafta içi hazırlamam imkansız sabahları çok yoğun oluyorum..Hafta sonu yapabilirsem olabilir.Ama söz vermiyorum...Tarifler çok iddialı sofraya kuş sütü bile koysam olmaz

deynepnaz 'ın gözünü korkutmayalım
Daha gelecek sofralar var Bu kategori oylama çok zor olacak
yok yookkk korkmaz o,bizi bu kadar zamandır bekletiyor,kuş sütümü isterim ben

cidden çok zor olacak Nevoşum,herkesin masası harika,hem tarifler,hem sunumlar,herşey harika.işin güzel tarafı denemek istediğim bir sürü tarif birikti,yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…