Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bende isterim kuş sütü o zaman
Aynen canım deneyeceğimiz bir sürü tarif eklendi...Kahvaltıya misafir alınca çok düşünmeyeceğiz..Bunlar bize yardımcı olacak

Hayır onu saymıyoruz Nevoş,sen niye şimdi işi bozuyorsunTamam en azından hayır demedin,demekki bir ışık var.Olabilir demek tamam demenin yarısıdır Senin sofraya kuş sütü koymana gerek yok Nevoşum,o işi deynepnaz yapacak
Senin ellerin dokunsun yeter o masaya canım benim

Tamam o zaman ben yumurta haşlarım,peynir,zeytin daha fazla yormayın beni Deynep benim yerime yapsın
Ben her kategoride niyetleniyorum birşeyler çıkıyor...

Ama tarifler çok iddialı çok korkuyorum
Neydi bir laf vardı hani,demirden korksak trene binmezdik diye.Şimdi bu laf buraya uydumu bilmiyorum ama güler gibi yapın
Tarifler cidden çok iddialı ama senin de onlardan kalan bir yanının olmadığını biliyorum ve bunu bize göster Nevoş,hem bak benim hiç gıkım çıkıyormu bu tariflerin arasında,sonuncu olursam önemli olan yarışmaktı deyip sıyrılacağım

Bende öyle yapayım değil miÖyle yetiştirebildiğim kadar birşeyler ekleyip katılayımAman ne diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…