- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.Yok öyle birşey söylemedim
cııkkksss olmadı,daha inandırıcı birşey olsunTeker teker gelin uleyn,buldunuz zavallıyı uğraşın bakalım. Zaten kaç gündür hastaydım (duygu sömürüm birkaç gün işe yarar mı acaba)
Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.
Tamam listeye Nevreste seni de ekliyorum,yanına da not,cumartesi bilemedin en geç pazar tarif geliyor yazdım
cııkkksss olmadı,daha inandırıcı birşey olsun
yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.
Tamam listeye Nevreste seni de ekliyorum,yanına da not,cumartesi bilemedin en geç pazar tarif geliyor yazdım
cııkkksss olmadı,daha inandırıcı birşey olsun
yaz canım,hala yazabilirsin ki,hem bizde öğrenelim o güzel kuravasanın tarifini,ben kuruvasana da bayılırımMesela orada çikolatalı kuruvasanlar var, milföyden yapmıştım, onun tarifinide yazacaktım
O zaman senin çocuk katılsınAslında ben yapacağım demedim.Bilgisayar açık kalmış.Benim çocuk görmüş ,O yazmış,tamam bende katılacağım diye,bu oldu mu?
Evet evet evetKendimize yeni kurban bulmuş gibi havalara giriyoruz
Bu deynep'ten ümidi keselimbiz -Kristal- 'ye yönelelim
Deynepten dönenin kaşığı kırılsınKendimize yeni kurban bulmuş gibi havalara giriyoruz
Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..Ama önce deynep hazırlasın.. O yapmazsa yapmam
Evet evet evet
Deynepten dönenin kaşığı kırılsın
O deynep buraya gelecek..
O masayı kuracak (nokta).
Deynep'cim biz ümidi kesmet istiyoruz ama hayranların olmaz diyordeynepnaz seni acil olarak sahalarda görmek istiyoruz,hep istiyorduk ama şimdi durum dahada acilleşti,hadi güzelim benim,hadi deynepim sen yaparsın,aslansın,kaplansın
yap kız artık sen de şunu,anaaa resmen yalvarttı
Deynep mıhlama yapacakdeynepnaz seni acil olarak sahalarda görmek istiyoruz,hep istiyorduk ama şimdi durum dahada acilleşti,hadi güzelim benim,hadi deynepim sen yaparsın,aslansın,kaplansın
yap kız artık sen de şunu,anaaa resmen yalvarttı
ıhhhh yine olmadı,senin çocuk kaç yaşında ki?Aslında ben yapacağım demedim.Bilgisayar açık kalmış.Benim çocuk görmüş ,O yazmış,tamam bende katılacağım diye,bu oldu mu?
Siz ancak benimle uğraşın.@Zelifme bugün yarışmaya katılacağını yazmıştı,Onun tepesine binin. Oh.Topu başkasına attım,birazda Onunla uğraşsınlar.
Kız ne unutması, bunu önümüzdeki 5 yarışmaya tasiriz biz katılacaktın diyeBugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa
Siz araya kaynamışsınız ,deynep olmasaydı unutacaktıkBugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa
Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.Kendimize yeni kurban bulmuş gibi havalara giriyoruz
Biri 17 biri 3.ıhhhh yine olmadı,senin çocuk kaç yaşında ki?
Kız ne unutması, bunu önümüzdeki 5 yarışmaya tasiriz biz katılacaktın diye
O zaman senin çocuk katılsın
Deynepten dönenin kaşığı kırılsın
O deynep buraya gelecek..
O masayı kuracak (nokta).