Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Yok öyle birşey söylemedim
yok yoookk söyledin duydum ben,tamam kaçısın yok artık Nevreste,oldu da bitti maşaallah,hadi sana geçmiş olsun.

Tamam listeye Nevreste seni de ekliyorum,yanına da not,cumartesi bilemedin en geç pazar tarif geliyor yazdım

Teker teker gelin uleyn,buldunuz zavallıyı uğraşın bakalım.Zaten kaç gündür hastaydım(duygu sömürüm birkaç gün işe yarar mı acaba)
cııkkksss olmadı,daha inandırıcı birşey olsun

Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..Ama önce deynep hazırlasın..O yapmazsa yapmam

Siz ancak benimle uğraşın.@Zelifme bugün yarışmaya katılacağını yazmıştı,Onun tepesine binin.Oh.Topu başkasına attım,birazda Onunla uğraşsınlar.
demek -Kristal- ha,demek öyleee Nevreste duydun zilin sesini

tamam deynepçiğim,sen zelifenin elinden tut,beraberce gelin kardeş kardeş katılın yarışmaya

Aslında ben yapacağım demedim.Bilgisayar açık kalmış.Benim çocuk görmüş ,O yazmış,tamam bende katılacağım diye,bu oldu mu?

Son güne kadar bekleyin belki hazırlayabilirim..Ama önce deynep hazırlasın..O yapmazsa yapmam
deynepnaz seni acil olarak sahalarda görmek istiyoruz,hep istiyorduk ama şimdi durum dahada acilleşti,hadi güzelim benim,hadi deynepim sen yaparsın,aslansın,kaplansın

yap kız artık sen de şunu,anaaa resmen yalvarttı

Deynepten dönenin kaşığı kırılsın
O deynep buraya gelecek..
O masayı kuracak (nokta).

Deynep'cim biz ümidi kesmet istiyoruz ama hayranların olmaz diyorSenin yakanı bırakamıyacağız kusura bakma

Siz ancak benimle uğraşın.@Zelifme bugün yarışmaya katılacağını yazmıştı,Onun tepesine binin.Oh.Topu başkasına attım,birazda Onunla uğraşsınlar.

Bugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa

Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık
Kız ne unutması, bunu önümüzdeki 5 yarışmaya tasiriz biz katılacaktın diye

Siz araya kaynamışsınız ,deynep olmasaydı unutacaktıkDeynep ile kardeş kardeş sofranızı hazırlayın ekleyin.Biz burda bekliyoruz

Kendimize yeni kurban bulmuş gibi havalara giriyoruz
Bu deynep'ten ümidi keselim biz -Kristal- 'ye yönelelim
Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.Şimdi -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.

Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…