- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isterim kuş sütü o zamanyok yookkk korkmaz o,bizi bu kadar zamandır bekletiyor,kuş sütümü isterim ben
cidden çok zor olacak Nevoşum,herkesin masası harika,hem tarifler,hem sunumlar,herşey harika.işin güzel tarafı denemek istediğim bir sürü tarif birikti,yaşasın
Hayır onu saymıyoruz Nevoş,sen niye şimdi işi bozuyorsunTamam en azından hayır demedin,demekki bir ışık var.Olabilir demek tamam demenin yarısıdır Senin sofraya kuş sütü koymana gerek yok Nevoşum,o işi deynepnaz yapacak2 kategori önce katılmıştım. Onu saymıyor muyuz
Hafta içi hazırlamam imkansız sabahları çok yoğun oluyorum..Hafta sonu yapabilirsem olabilir.Ama söz vermiyorum...Tarifler çok iddialı sofraya kuş sütü bile koysam olmaz
evet cidden çok güzel bir yarışma oluyor,herkesin emeğine sağlıkGüzel bi kategori oldu, kim kazanırsa vallaha helal olsun
evet aynen öyle,misafir geleceği zaman en büyük derdimdir acaba ne yapsam diye düşünmek,harika oldu buBende isterim kuş sütü o zaman
Aynen canım deneyeceğimiz bir sürü tarif eklendi...Kahvaltıya misafir alınca çok düşünmeyeceğiz..Bunlar bize yardımcı olacak
Tamam o zaman ben yumurta haşlarım,peynir,zeytin daha fazla yormayın beni Deynep benim yerime yapsınHayır onu saymıyoruz Nevoş,sen niye şimdi işi bozuyorsunTamam en azından hayır demedin,demekki bir ışık var.Olabilir demek tamam demenin yarısıdır Senin sofraya kuş sütü koymana gerek yok Nevoşum,o işi deynepnaz yapacak
Senin ellerin dokunsun yeter o masaya canım benim
Nevroş bize çikolatalı ballı krepler yap, peynirli de olurTamam o zaman ben yumurta haşlarım,peynir,zeytin daha fazla yormayın beni Deynep benim yerime yapsın
Ben her kategoride niyetleniyorum birşeyler çıkıyor...
Deynep zaten yapacak,o söz verdi bizeTamam o zaman ben yumurta haşlarım,peynir,zeytin daha fazla yormayın beni Deynep benim yerime yapsın
Ben her kategoride niyetleniyorum birşeyler çıkıyor...
Sadece sade krep yapsada olurNevroş bize çikolatalı ballı krepler yap, peynirli de olur
Yumurta haşlayacağım dedim ya krep falan nerden çıktıNevroş bize çikolatalı ballı krepler yap, peynirli de olur
Ama tarifler çok iddialı çok korkuyorumDeynep zaten yapacak,o söz verdi bize
Bu sefer bir işin çıkmasın Nevoşum,lütfen ama
Dur hemen sexsligimiz ile kandiralimSadece sade krep yapsada olur
Ha gayret nananais,az daha sıkıştıralım Nevresteyi,olabilir,bakalım demeye başladı,kandıracak gibiyiz
Kız sen bizden iyi bilirsin şans işi bu. Hem maksat hoş sohbet olsunAma tarifler çok iddialı çok korkuyorum
Nasip canım yapabilirsem eklerim ama söz vermiyorumKız sen bizden iyi bilirsin şans işi bu. Hem maksat hoş sohbet olsun
Neydi bir laf vardı hani,demirden korksak trene binmezdik diye.Şimdi bu laf buraya uydumu bilmiyorum ama güler gibi yapınAma tarifler çok iddialı çok korkuyorum
Bende öyle yapayım değil miÖyle yetiştirebildiğim kadar birşeyler ekleyip katılayımAman ne diyorum benNeydi bir laf vardı hani,demirden korksak trene binmezdik diyeŞimdi bu laf buraya uydumu bilmiyorum ama güler gibi yapın
Tarifler cidden çok iddialı ama senin de onlardan kalan bir yanının olmadığını biliyorum ve bunu bize göster Nevoş,hem bak benim hiç gıkım çıkıyormu bu tariflerin arasında,sonuncu olursam önemli olan yarışmaktı deyip sıyrılacağım
Nasip canım yapabilirsem eklerim ama söz vermiyorum
Onun için özel kaplar,tabaklar lazımGüzel olurdu aslındaBiride çıksın köy kahvaltısı yapsın gozlemeli misler gibi oyumu vermezsem camdan atın beni