Ne yapalım üstad bize yol gösterİrakma bacım
Sen çok sık yapıyorsun zaten biraz ara ver
farkindayim canim ilk kez bugun tatlidan uzak durdum misafirlikte verdi kizkardesim yok dedim yemeyecegim oda sasti kaldi banaSen çok sık yapıyorsun zaten biraz ara ver
seni gidi balinaDün yazmıştım ya 69 kiloyum,senden 1 kilo kıdemliyim
hi hi hi o dokturmeler kilo olarak geri geliyor banaKıskandın değil mi?Nasıl da döktürüyor kerata
En iyisini yapmışsınfarkindayim canim ilk kez bugun tatlidan uzak durdum misafirlikte verdi kizkardesim yok dedim yemeyecegim oda sasti kaldi bana
Ama ben zayıfladım .72 kiloyla doğumdan çıktım.Yılmadım.3 senede 3 kilo verdim.Azmaderseniz olur.seni gidi balinabana diyene bak
hedef 8 kilo cnim bakalim pazartesi sporda nasil yol cizicekler bana mayisin basina kadar spor sonrda yuzmeAma ben zayıfladım .72 kiloyla doğumdan çıktım.Yılmadım.3 senede 3 kilo verdim.Azmaderseniz olur.
İnşallah istediğin kiloyu verirsin.Tabii spor salonu olunca işin daha kolay.Fotoğraflarında zayıf görünüyorsun,sonradan mı aldın?hedef 8 kilo cnim bakalim pazartesi sporda nasil yol cizicekler bana mayisin basina kadar spor sonrda yuzme
3 senede 3 kilo cok iyiymisAma ben zayıfladım .72 kiloyla doğumdan çıktım.Yılmadım.3 senede 3 kilo verdim.Azmaderseniz olur.
evet canim su son 1 senede aldim..İnşallah istediğin kiloyu verirsin.Tabii spor salonu olunca işin daha kolay.Fotoğraflarında zayıf görünüyorsun,sonradan mı aldın?
Tükür de nazar değmesin3 senede 3 kilo cok iyiymiscok azimli gordum seni
Hep drnin yüzünden .Doğumdan sonra hipotiroidi olduğumu söyleyince aferin kız sana ,hipotiroidi hastaları kilolu olur ,sen zayıfsın dedi.Gözünde mi problem vardı bilmem.Önceleri tiroid ilacına dikkat ederdim.Şimdi hiç dikkat edemiyorum ,unutuyorum.İlaç almayınca kilo yapıyor.Bende başlayacağım kilo vermeye .Pazartesi ama hangi pazartesi olur bilemem.3 senede 3 kilo cok iyiymiscok azimli gordum seni
Durum mesajlarında hüzün doluydun sanki
Canım görmemiş olabilirim