- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun olmaz canımOrdaki takipçilerinin bura ile alakası olmadığı için sorun değilTabi yönlendirme yapmamalısınNevreste Nevos kactir sorcam diyorum unutuyorum.Bu yarismaya sundugumuz kahvalti resimlerini instagramda paylasmak sorun olusturur mu yoksa yarismanin bitmesini mi beklemeliyim
Maşallah bayağı vermişsinAma ben zayıfladım .72 kiloyla doğumdan çıktım.Yılmadım.3 senede 3 kilo verdim.Azmaderseniz olur.
Benim oğlanda 15 dakikalığına verdi lap topu.Hafta sonları Ona ait.Her an çıkabilirim.Sanki telden girse ne oluyorsa.İyi geceler canem
benim bebiş uyandi
Hayırlı geceler canımİyi geceler canem
benim bebiş uyandi
Tükür de nazar değmesin
Sorun olmaz canımOrdaki takipçilerinin bura ile alakası olmadığı için sorun değilTabi yönlendirme yapmamalısın
Anladim Yok zaten yarisma mevzusuna falan girmiycem ,resimleri ekleyecem sadece Sagolasin nevosum
Canım görmemiş olabilirimİyiyim canım çok şükürSen nasılsın
Tamam canımAnladim Yok zaten yarisma mevzusuna falan girmiycem ,resimleri ekleyecem sadece Sagolasin nevosum
Gülün siz gülün30 yaşına kadar 55in üzerine çıkmadımHamilelikten öncede 62 kiloydum.Bu tiroid dengesizliğinden,hamilelikten aldım kiloyu ama göstermediğimi söylüyorlar kilomu.Biraz göbek problemi var sadece
Keşke modaya uymasaydınBenim şiddetli baş ağrısı ve vücut ağrısı olduAllah daha ii etsin.insh Bende sifayi kaptim ,burnum.cesme gibi.akiyor Salgin.modasina uydum nevos
Durum mesajlarında hüzün doluydun sanki
Idealimde var daha bir 5 6 kilo bakalim 3 ay kaldi pikini sezonunaMaşaallah bayağı vermişsin canımDarısı başımıza inşaallahTabi kilolar gittikçe insan hırslanıyor
Bende 5-6 kilo versem yeter
Keşke modaya uymasaydınBenim şiddetli baş ağrısı ve vücut ağrısı oldu
Kızım senin gibi 2 gündür umarım çabuk geçer
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Sıkıntılar misafirdir,gönderenin hatrına misafire hoşgörü ile yaklaşmak gerekir Sende de bu var,maşallah sana canım.Sıkıntı zamanlari.olmasa ,huzurun degeri anlasilmaz.Cok sukur ,Rahmandan.gelen hersey guzeldir diyelim.canim
O zamana kadar forma girmek lazımIdealimde var daha bir 5 6 kilo bakalim 3 ay kaldi pikini sezonuna
Sağol canımAllah sifa versin.ins nevosum Kizini opuyorum Amin.insh
Sıkıntı gibi görünen şeylerin arkasında güzellikler vardır..Sıkıntılar geldiği gibi gider..Güzelliklerin çabuçak gelmesini temenni ediyorumSıkıntı zamanlari.olmasa ,huzurun degeri anlasilmaz.Cok sukur ,Rahmandan.gelen hersey guzeldir diyelim.canim