Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Evet onlardanım
Bende spor yapıyorum ama haftada 3 gün hergün yapmıyorum..Sizin hareketleriniz var ondan yanaşmadımAma takipteyim
Bende hırs yaptım gidecek

Hareketler olduğu için yanaşman lazım asıl. HeM liste falan olduugu için mecburiyetten yapıyorsun.

Sadece hırs yaparak olmuyor canım hareket lazim

Basenler canım

Canım haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum.Birde sizin hareketleri yapmam zor olur diye yanaşmadım

Spor salonuna gidorsun. Hm o zaman bizim hareketleri de gitmediğin günler de yap.

Ben iyice hırs yaptım aanam yıllardır benimle oldukları yeter artk başka kapıya

Basenler canım

Canım haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum.Birde sizin hareketleri yapmam zor olur diye yanaşmadım
Super cnm super devam Lcarnitine destegi al derim saglik sorunu yoksa.ben kasim 15 gibi basladim neredeyse haftanin 5 gunu yuruyrm hedyere ya bisikletle ya yuruyerek gidiyrm gunde 19 km yurudugum bile oluyor 6 kg verdim 42 bedende 40 dustm.simdi 38 beden dogru ilerliyrm insallah inceldikce kiyafetler buyuk geldikce daha gaza geliyrmsuan buyum pantolonlarm buyuk oluyor beli bakla cikiyor karnimda yavas yavassimdide olsa ne yenirdi

Maşaallah bayağı vermişsin canımDarısı başımıza inşaallahTabi kilolar gittikçe insan hırslanıyor
Bende 5-6 kilo versem yeter

Diğer günler için kabul ederseniz gelebilirimAma hergün yapamam
Biz uzun zamandır birlikte değiliz yeni oluştuGitmesini istiyorum
Seve seve ederiz nevos

Çok iyi ağırlama o zaman valla gitmez kalır sende. Zaten yemekleri de güzel yapıyorsun yayılır kalır snde

Canım daha bir ay olmadı İlk ay pek birşey beklemiyorum.Devam edince faydasını göreceğim inşaallahVaktin varsa sende git canım iyi oluyor
vaktim var canim yeni bir ise girene kadar evdeyim simdilik 2 ay kdar evde durmayi istiyorum oglumu gecen yuzmeye yazdirdim bende spora yzildim bu pazartesi baslicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…