Çok iyi yapmışsın canımvaktim var canim yeni bir ise girene kadar evdeyim simdilik 2 ay kdar evde durmayi istiyorum oglumu gecen yuzmeye yazdirdim bende spora yzildim bu pazartesi baslicam bakalim
ben hep balik etli oldum nevrestem hayatim boyunca kilo aldim verdim .. bir ara takriben 7 sene once 30 kilo verdim evlenince hamileligimde tekrar aldim o kilolari gene verdim su an gene yavas yavas almaya basladim ve hep hayatimda bu alip vermeler devam edecek galibaÇok iyi yapmışsın canımHep oturmakla olmuyor
Genelde hep öyle oluyor canımben hep balik etli oldum nevrestem hayatim boyunca kilo aldim verdim .. bir ara takriben 7 sene once 30 kilo verdim evlenince hamileligimde tekrar aldim o kilolari gene verdim su an gene yavas yavas almaya basladim ve hep hayatimda bu alip vermeler devam edecek galiba
umarim canim umarim...evet en buyuk dusman ve yas ilerledikce o kilo vermeler daha zorlasiyorGenelde hep öyle oluyor canımBende 20 kilo verdiğim diyetler yaptım...Şimdide almaya başladım.Dur demek gerekiyor yoksa ipin ucu kaçıyor...Birde yaş ilerledikçe hastalıklar çoğalıyor..Kilo en büyük düşmanı,en azından sağlık için vermemiz gerekiyor Umarım verebiliriz..
Tatlıdan uzak durmamız gerekiyorumarim canim umarim...evet en buyuk dusman ve yas ilerledikce o kilo vermeler daha zorlasiyor
Kakao bacım bunun önüne çok rahat geçebilirsin. Diyet yaparken surekli yediğin şeylerden ye,ben hep balik etli oldum nevrestem hayatim boyunca kilo aldim verdim .. bir ara takriben 7 sene once 30 kilo verdim evlenince hamileligimde tekrar aldim o kilolari gene verdim su an gene yavas yavas almaya basladim ve hep hayatimda bu alip vermeler devam edecek galiba
zaten bu almalarim o tatlilar canim bi kopamadim tatlilardan..Tatlıdan uzak durmamız gerekiyor
tatliyi birakamiyorum nanamKakao bacım bunun önüne çok rahat geçebilirsin. Diyet yaparken surekli yediğin şeylerden ye,
sisko sensinNasılsınız şişkolar
Tatlıdan uzak durmamız gerekiyor
İrakma bacımtatliyi birakamiyorum nanam
Bence balina etlisinsisko sensinben bi kerem balik etliyim
eee nasil olacak .. nasil gidecek kilolar pazartesi spora basliyorum bakalim nasil yonlendircekler beniİrakma bacım
sen kac okkasinBence balina etlisin
Sen çok sık yapıyorsun zaten biraz ara verzaten bu almalarim o tatlilar canim bi kopamadim tatlilardan..yemek degil kilo aldiran o tatlilr varya omrumu yedi
Dün yazmıştım ya 69 kiloyum,senden 1 kilo kıdemliyimsen kac okkasin
Ben şu an öyle yapıyorumyanlış bi yaklaşım. Ömrümüz boyunca uzak duramayacagimiz seyleri yiyerek yapmalıyız