İşte demek istediğim, güzel yada değişik bir göz yapısı varsa, mesela iri göz, ya ikizlerdir yada akrep.. Birde kirpikler uzun olur.. İkizler kadını taktir etmeyide edilmeyide sever..
Bende öyle diyecektim zaten,eşek gözlü diyeceğimi de nerden çıkardın,ne kadar ayıp
Bende öyle diyecektim zaten,eşek gözlü diyeceğimi de nerden çıkardın,ne kadar ayıp
Bencede etsinler..O kadar koşturuyoruz biraz takdir etsinler
Sırada akrep yorumlarını alalımİkizler kadını estetik görünüme çok düşkündür, genellikle ikizler kadınının gözleri ela yeşil mavi olur, kahverengi gözlü yada koyu renk ise bile göz yapıları güzeldir.. Akıllıdırlar ama iş hayatları zor geçer, o yüzden evcimenliği tercih ederler..
Burçlara inanmıyorum desem yalan olur o kadar uyuyorumki koç kadınına, senin kizlar nasıl nevrestemHoşgeldin kakao'cumBenim kızlarda koç
Ayyyy evet nevrestem takdir eder...İşte demek istediğim, güzel yada değişik bir göz yapısı varsa, mesela iri göz, ya ikizlerdir yada akrep.. Birde kirpikler uzun olur.. İkizler kadını taktir etmeyide edilmeyide sever..
Kendi açımdan baktığımda tüm özelliklerini taşıyorum ve inanıyorumBurçlara inanmıyorum desem yalan olur o kadar uyuyorumki koç kadınına, senin kizlar nasıl nevrestem
Diger eşşek gözlüde ben oluyorum sanırımİşte demek istediğim, güzel yada değişik bir göz yapısı varsa, mesela iri göz, ya ikizlerdir yada akrep.. Birde kirpikler uzun olur.. İkizler kadını taktir etmeyide edilmeyide sever..
Koç nasıl koç iyimidir kotumudur.....????İşte demek istediğim, güzel yada değişik bir göz yapısı varsa, mesela iri göz, ya ikizlerdir yada akrep.. Birde kirpikler uzun olur.. İkizler kadını taktir etmeyide edilmeyide sever..
Gözlerimiz güzel diye bizi kıskanıyorlarDiger eşşek gözlüde ben oluyorum sanırım
Akrep kadını dış görüntü olarak soğuk görünür ilk tanındığında, ama normalde değildirler..Sırada akrep yorumlarını alalım
Öperim o essek gözlerindenDiger eşşek gözlüde ben oluyorum sanırım
Burç transferi yapmak mümkün olur mu acabaAkrep kadını dış görüntü olarak soğuk görünür ilk tanındığında, ama normalde değildirler..
Akrep kadını sexi olur, çok hırslıdır, çok çalışır.. Amaçlarına ulaşmak için çalışır ama kendinden tavizinde sınırları vardır.. Genelde uzun boylu basenli olur.. Gözler çok dikkat çekicidir. Zeka olarak bence süper zekidirler
Koç kadını özgür ruhludur, sabit fikirlidir.. Kafası kızınca yıkar geçer, hassas sınırları vardır ama deli damarına basılmasa iyidir.. Genelde alttan alan kadın tipiKoç nasıl koç iyimidir kotumudur.....????
İvit . Misal ben tıpkı avatarımdaki gibiyim lakın bi 15 kilo fazlalıkla düşünün dermişinGözlerimiz güzel diye bizi kıskanıyorlar
Tee ahanda ben buuu...Koç kadını özgür ruhludur, sabit fikirlidir.. Kafası kızınca yıkar geçer, hassas sınırları vardır ama deli damarına basılmasa iyidir.. Genelde alttan alan kadın tipi