Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
İkizler kadını estetik görünüme çok düşkündür, genellikle ikizler kadınının gözleri ela yeşil mavi olur, kahverengi gözlü yada koyu renk ise bile göz yapıları güzeldir.. Akıllıdırlar ama iş hayatları zor geçer, o yüzden evcimenliği tercih ederler..
Sırada akrep yorumlarını alalım :KK70:

Burçlara inanmıyorum desem yalan olur o kadar uyuyorumki koç kadınına, senin kizlar nasıl nevrestem
Kendi açımdan baktığımda tüm özelliklerini taşıyorum ve inanıyorum:KK45:Biliyorsun benim kızlar ikizler birbirleri ile hiç alakaları yok ve ikiside koç burcu:KK48:Öyle olunca tereddütte kalıyorum:KK48:

Sırada akrep yorumlarını alalım :KK70:
Akrep kadını dış görüntü olarak soğuk görünür ilk tanındığında, ama normalde değildirler..
Akrep kadını sexi olur, çok hırslıdır, çok çalışır.. Amaçlarına ulaşmak için çalışır ama kendinden tavizinde sınırları vardır.. Genelde uzun boylu basenli olur.. Gözler çok dikkat çekicidir. Zeka olarak bence süper zekidirler :KK66:

Akrep kadını dış görüntü olarak soğuk görünür ilk tanındığında, ama normalde değildirler..
Akrep kadını sexi olur, çok hırslıdır, çok çalışır.. Amaçlarına ulaşmak için çalışır ama kendinden tavizinde sınırları vardır.. Genelde uzun boylu basenli olur.. Gözler çok dikkat çekicidir. Zeka olarak bence süper zekidirler :KK66:
Burç transferi yapmak mümkün olur mu acaba:KK8:

X