- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
oh,oh yandan yandanpazar günü benimde tarifi m geliyorrrr
Nurcuğum ben bu yarışmaya katılmayacağım için hain planlarımı sona saklıyorum
Ben hiç uğraşmayacağımdeynepnaz , bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete
Hep @yamukprenses ve senin yüzünden gaza geldim..
Şimdi sofraları gördükçe tırsıyorum
Günaydınlar keleşim HAYIRLI CUMALARGünaydınlar hanımlar,hayırlı cumalar olsun hepimize...
Valla ya.. Biz akşam yemeğine sufle yapmaya üşeniyoruz, hatun kahvaltıya yapmışBen hiç uğraşmayacağım.Klasik kahvaltı sofrasını çekip koyacağım.İnsan bir düşünür di mi ya.Sanki kahvaltı masası değil tablo hazırlıyorlar.
Haline şükret aylarca banlı kalacaklar varDurmazdaa çocukta yapar kariyerde masada hazırlar sonra girer siyasete ÇENESİDE durmaz yer banları ah ah bu muneyi kandıramadım gitti.. beni görmese banlamasa ..
Ayyy desenize şenlencek buralar tırsmak yok gelsin sofralarrr..deynepnaz , bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete
Hep @yamukprenses ve senin yüzünden gaza geldim..
Şimdi sofraları gördükçe tırsıyorum
Mıhlamayı benValla ya.. Biz akşam yemeğine sufle yapmaya üşeniyoruz, hatun kahvaltıya yapmış
Öğlen yemeğe böreğe üşeniyoruz, hatun sabah kahvaltısına su böreği açmış
Eh sen karadenizli isen yaparsın mıhlama falan..
E ben ne ediim
ay öyleymiş bir ay ban ne kadar uzun bir süree .. ama yönetim hep diyor şekerim bizler biz bu kadınlar dinlemiyoruz..iyikide o tartışmada banlıymışım yoksa duramaz bir ayı yerdim vallah..Haline şükret aylarca banlı kalacaklar var,keşke sende 1 ay kalsaymışsın diyeceğim de neyse
ha ha eminim döktüreceksin sankim tokatlıların sofrasını bilmiyorumBen hiç uğraşmayacağım.Klasik kahvaltı sofrasını çekip koyacağım.İnsan bir düşünür di mi ya.Sanki kahvaltı masası değil tablo hazırlıyorlar.
ayy mıhlama oda çok güzel oluyor kahvaltıda annem çok güzel yapar..sünüm ,sünüm uzar o peynirlerr.Valla ya.. Biz akşam yemeğine sufle yapmaya üşeniyoruz, hatun kahvaltıya yapmış
Öğlen yemeğe böreğe üşeniyoruz, hatun sabah kahvaltısına su böreği açmış
Eh sen karadenizli isen yaparsın mıhlama falan..
E ben ne ediim
Bayılırım, ama onun peynirini İzmirde bulamadığımdan dil peyniri ile yaparım ben..ayy mıhlama oda çok güzel oluyor kahvaltıda annem çok güzel yapar..sünüm ,sünüm uzar o peynirlerr.
aklıma geldi o mıhlama ama sofrada yer kalmamıştı.. bilirsin ayrı peyniri var onun çok güzellik katar mıhlamaya..Mıhlamayı benKakao ve Ben 'den bekliyordum.Neyine senin muffin,tost ekmeğini çikolataya bulamak değil mi?Ben Tokatlıyım.Tam Karadenizli sayılmam.
evet çokda güzel olur o peynirlede tereyağı cozz ve banılsın ekmekler..Bayılırım, ama onun peynirini İzmirde bulamadığımdan dil peyniri ile yaparım ben..
İyi ki sadece aklına gelmiş,yapmamışsınaklıma geldi o mıhlama ama sofrada yer kalmamıştı.. bilirsin ayrı peyniri var onun çok güzellik katar mıhlamaya..
Ahaa, mıhlama dedim, kendimi baltaladımİyi ki sadece aklına gelmiş,yapmamışsın
Ahaa, mıhlama dedim, kendimi baltaladım