- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Yoo harika oluyorHiçte güzel olmuyo ki ,sakın yapma
Sen yapamıyosundur öğretirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo harika oluyorHiçte güzel olmuyo ki ,sakın yapma
Siyasete geçsene sen biraz,yorum yaz,biraz ağır olsunYoo harika oluyor
Hiçte güzel olmuyo ki ,sakın yapma
Yoo harika oluyor
Sen yapamıyosundur öğretirim
Siyasete geçsene sen biraz,yorum yaz,biraz ağır olsun
Kız ben siyasette ne yorum yazarsam yazıyım sadece siyasileri eleştiririm, arkadaşlara sataşmam, sadece 1 kişi beni siyasette uyuz etti, ona da ne desen terso.. Uğraşmam kimseyleSiyasete geçsene sen biraz,yorum yaz,biraz ağır olsun
Aha seni kibleyeceğim uyuz olmuşsun ,bize de bulaştırırsın,uzak dur burdanKız ben siyasette ne yorum yazarsam yazıyım sadece siyasileri eleştiririm, arkadaşlara sataşmam, sadece 1 kişi beni siyasette uyuz etti, ona da ne desen terso.. Uğraşmam kimseyle
Hain deynepAha seni kibleyeceğim uyuz olmuşsun ,bize de bulaştırırsın,uzak dur burdan
Bugün Wynonna sunumunu hazırlayacaktı.Kakao iyi motive mi etti yoksa ben ne edem şimdi diyor acaba
bende öyle biliyorum nerdesin Wynonna gözümüz doysun..
Merakla bekliyorum,fazla detayla uğraşma boşver,kendini yorma,olduğu kadarBen ne edem modundayim
Hazirliyorum fotograflari ayarlamakda zaman aliyor bir yandan mutfak isleri ev hanimi olmak cok zoooorr bide senin sofrayi gorunce tirstim
evet o foto işi oyalıyor biraz tırsmak olmasın herkes kendi mutfağının kraliçesidir bekliyorum meraklaaa..Ben ne edem modundayim
Hazirliyorum fotograflari ayarlamakda zaman aliyor bir yandan mutfak isleri ev hanimi olmak cok zoooorr bide senin sofrayi gorunce tirstim
Baltacı deynep paşa iş başındaMerakla bekliyorum,fazla detayla uğraşma boşver,kendini yorma,olduğu kadar
kız neymiş onlar @nuryolu namı kuruyoruz hain planlar dayadım kulağımı pc ye söyle bana
Kimseye de yaranamıyorum ben ya,ne dedim ben şimdiBaltacı deynep paşa iş başında
He he madursun sen he he, biz neyiz o zamanNe alaka ya Bende magdurum arkidisler
3 madalyası herşeyi meydana seriyor, ayıp ayıp hiç utanmıyor daahh nana o varya bir katılıyor canım çat,çat alıyor madalyaları bu @Be_Ni_1012 arkadaş eklesin bişi ağzımız açık eklediklerine bakıyoruz
Hadi bakalım bekliyoruzpazar günü benimde tarifi m geliyorrrr
B Be_Ni_1012 'nin tarif yolda geliyorahh nana o varya bir katılıyor canım çat,çat alıyor madalyaları bu @Be_Ni_1012 arkadaş eklesin bişi ağzımız açık eklediklerine bakıyoruz
ahh nana o varya bir katılıyor canım çat,çat alıyor madalyaları bu @Be_Ni_1012 arkadaş eklesin bişi ağzımız açık eklediklerine bakıyoruz
3 madalyası herşeyi meydana seriyor, ayıp ayıp hiç utanmıyor da
Beklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadimB Be_Ni_1012 'nin tarif yolda geliyor
bahane uydurma bırakmayız, o kahvaltı sofrası gelecekBeklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadim
Foto da yukleyemiyorum zaten bu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum