O PC açık kalmasından dolayı bugün elektrik çarptı beniHamaratlık ile alakası yok aslında.. Sanırsam accık kaçıklık var
Mesela dün gece ütü yapıyorken bi yandan yemek masasının üstünde pc açık, oradan bakıp, tık tık size yazıp bi yandan ütüme devam ediyorum.. Ütü küçük parçalarda basittir bana, büyük katlamalılar zor
Aynen hemşire havalarda bi ısınmadı gittiÇok şükür, afiyetteyiz maşallah
Bu gün dışarda lodos, aylardan mart..
Hayat böyle işte
Siz yiyemezsiniz ki,ekrandan iç geçirebilirsiniz ancak,kendimden biliyorumSiz yapın biz yiyelim
Ayaklarını toprağa bas.. Yada evde tuz varsa ona avucunla ovala..O PC açık kalmasından dolayı bugün elektrik çarptı beni
Burada da lodos vardı dün bütün gece, yağmur yağdı, yine uğulduyor dışarısıAynen hemşire havalarda bi ısınmadı gitti
Yok kız onların hiçbir faydası olmazAyaklarını toprağa bas.. Yada evde tuz varsa ona avucunla ovala..
Birde
Ne alaka para ile elektriklenmeninYok kız onların hiçbir faydası olmaz,para gerekiyor geçmesi için
Sabah elektrik faturası geldi de.Sık sık pcyi açmak yerine iş yaparken bildirimlere cevap vermek için açık bıraktım.Fatura biraz tuzlu geldi.Ne alaka para ile elektriklenmenin
İvit
Masa üstü pc bile olsa, pc öyle çok elektrik yakmaz ki..Sabah elektrik faturası geldi de.Sık sık pcyi açmak yerine iş yaparken bildirimlere cevap vermek için açık bıraktım.Fatura biraz tuzlu geldi.
KVye,kiracıya aynı geldi ama.Masa üstü pc bile olsa, pc öyle çok elektrik yakmaz ki..
Elektriğe zam geldi canım
Bu ay bizimde normalden fazlaydı.
pc cok harcıyormu ya bizimki hic kapanmazSabah elektrik faturası geldi de.Sık sık pcyi açmak yerine iş yaparken bildirimlere cevap vermek için açık bıraktım.Fatura biraz tuzlu geldi.
Ocak ve şubat ayında çaktırmadan 2 kez zam yedik aslında..KVye,kiracıya aynı geldi ama.
Neyse akşam eşime senin dediğini derim.Herkese fazla gelmiş,zam gelmiş derim
Tamam işte siz yapıcaksınız bizde sizin tariflerden copy paste yapıp evde yapıcaz :)Siz yiyemezsiniz ki,ekrandan iç geçirebilirsiniz ancak,kendimden biliyorum
Suçlu ben değilmişim yani.Normalde idareliyimdir ama elektrikte idare edemiyorum fazla.Ocak ve şubat ayında çaktırmadan 2 kez zam yedik aslında..
Bu sefer yansıyan şubatla birleşti..
Partinizi değiştirin, çok sık zam yapıyollaSuçlu ben değilmişim yani.Normalde idareliyimdir ama elektrikte idare edemiyorum fazla.
Geyik yapıyoruz canım.Fazla tanımıyorum seni ama avatarın bayağı dikkat çekici,hamileymişsin ,yolu bayağı azaltmışsınNapiyonuz kizlarr
Mu ha ha ha ha ,burada bile illa hükümete taş atıcaksın,Partinizi değiştirin, çok sık zam yapıyolla
Hayırlı işler bol güneşler o zamanGeyik yapıyoruz canım.Fazla tanımıyorum seni ama avatarın bayağı dikkat çekici,hamileymişsin ,yolu bayağı azaltmışsın@nuryolu , Nevreste bak kim geldi.Geçen gün sizi soruyordular