Topiği takipte değil misin ki,sen gelmek istemiyorsun sanmıştım.Sen kaşındın,bundan sonra çağırırımCagırsaydınız gelirdim
Ay artık ben normal karşılıyorum
Kız az önce mesajımı beğenince buradasın diye şaka yapayım dedimAy artık ben normal karşılıyorum
Bunyem artık nasıl alismissan bakmadan inandimKız az önce mesajımı beğenince buradasın diye şaka yapayım dedim,geçtiği falan yok,hala öndesin
Niue gelmek istemiyimTopiği takipte değil misin ki,sen gelmek istemiyorsun sanmıştım.Sen kaşındın,bundan sonra çağırırım@Nevreste bak,Feraceli hangi tatlıyı yapsam diye soruyor
Kim 1.bana da söylesene ,merak ettim.yarısmanın bitmesine 7 gun var ama sonuc belli
benim tabikide hergun 40 oy alırsam ve benim dısımda kimse oy alamazsaKim 1.bana da söylesene ,merak ettim.
Yok kız değmez nazar,baştan beri diyoruz,biz dedikçe aksine daha çok artıyor oyları.benim tabikide hergun 40 oy alırsam ve benim dısımda kimse oy alamazsa
nuryolu oldu iste birinci
ay nazar degdirmeyelim sonra sizin yuzunuzden oldu demesinler
he 3. cok kritikmiş yaYok kız değmez nazar,baştan beri diyoruz,biz dedikçe aksine daha çok artıyor oyları.
3,sence kim olmalı,sen olamazsın gerçeği yaz
Uyku olmayınca iyi oluyorSaat 2 de ütü yapmak mı?
Benim uykum olmasa da ütü yapmak hiç aklıma gelmez,ya tv,ya da nete takılırım.Eşimin uykusu hafif olduğu için ,cesaret edemem herhalde.Uyku olmayınca iyi oluyor
Gece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..anamm o saatte ütümü yapıyorsun helall beeeho hoyttt kk hatunları gelinde hamarat hatunu görün ..hem gecenin 2 si ,, hemide ütü
Revani veya yoğurt tatlısı yapabilirsinSağol nevoşum.
Kek yapıp üstüne şerbet döksem olur mu??
Diyet tatlı yapacakTopiği takipte değil misin ki,sen gelmek istemiyorsun sanmıştım.Sen kaşındın,bundan sonra çağırırım@Nevreste bak,Feraceli hangi tatlıyı yapsam diye soruyor
Valla benimkinin uykusuda haff, ama ben gidip uykusuzlutan onu depikleyeceğime, işime bakarım, napıyım kafasına yorgan çeker.Benim uykum olmasa da ütü yapmak hiç aklıma gelmez,ya tv,ya da nete takılırım.Eşimin uykusu hafif olduğu için ,cesaret edemem herhalde.
MaşaallahGece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..
Mesela sabah 9 da kalktım ev süpürdüm sildim, market alışverişimi yaptım, akşam yemeği hazırlıklarımı yaptım, pişirmek kaldı