Ne nevresimi katlaması,bizim ki üstünü örtmeye,ya beni ya oğlunu çağırıyorValla benimkinin uykusuda haff, ama ben gidip uykusuzlutan onu depikleyeceğime, işime bakarım, napıyım kafasına yorgan çeker.
Uyansa kalkar gelir yanıma
Dün gece kalksa süper olurdu nevresimi zor katladım
Vayyy,o taş bana mı yoksa
Çok şımartmışsınız yaNe nevresimi katlaması,bizim ki üstünü örtmeye,ya beni ya oğlunu çağırıyor
Ben ortaya yazdım kim üstüne alırsa artıkVayyy,o taş bana mı yoksa
Yok kız şımartmıyorum,yapısı öyle.Kova burcu olduğundan herhaldeÇok şımartmışsınız ya
Kız az önce mesajımı beğenince buradasın diye şaka yapayım dedim,geçtiği falan yok,hala öndesin
VuuuuuuuBen tatlı kategorisinde basit bir şey yapacağım..
Çok hafif olacak
Bir tanede aklımda ağır bi tatlı var..
Aslında onuda yapmak basit..
Ağır olan çikolatalı baklava
Benimki kızsam yardım ederYok kız şımartmıyorum,yapısı öyle.Kova burcu olduğundan herhalde
Kızsam hemen naz yapıyor,akşama kadar yoruluyorum,hizmet etmek zoruna mı gidiyor diyor
YakaladımmmmBenimki kızsam yardım eder
Kızmasamda yardım eder
Balık burcu, ama balık burcu erkekleride nazlı olur, benimki değil
Çünkü benle evli
Benimki kızsam yardım eder
Kızmasamda yardım eder
Balık burcu, ama balık burcu erkekleride nazlı olur, benimki değil
Çünkü benle evli
Abovvvvv sen ciddi hamaratsin söylemesi ayıp ben az önce topladım yatagimiGece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..
Mesela sabah 9 da kalktım ev süpürdüm sildim, market alışverişimi yaptım, akşam yemeği hazırlıklarımı yaptım, pişirmek kaldı
Yok, balıklar eşlerine hizmet için yaratılmışlar diyorum..Yani sen beceriksizsin diyorsun,hava mı atıyorsun,ben balığım hiç nazlı değilim
Az çık siyasetten bacım ya,biraz buralara takıl,bize tatlı yap,memleketi siz mi kurtaracaksınızYakaladımmmm
Sizleri gördük daha iyi olduk
Slm Name,
ne hbr nslsn
Yok, balıklar eşlerine hizmet için yaratılmışlar diyorum.
Hamaratlık ile alakası yok aslında.. Sanırsam accık kaçıklık varAbovvvvv sen ciddi hamaratsin söylemesi ayıp ben az önce topladım yatagimi
Çok şükür, afiyetteyiz maşallahSizleri gördük daha iyi olduk
Siz nasılsınız afiyettesinizdir inşallah
Siz yapın biz yiyelimAz çık siyasetten bacım ya,biraz buralara takıl,bize tatlı yap,memleketi siz mi kurtaracaksınız,şimdi burda da derler,milletin alım gücü düştü,malzeme alabiliyor muyuz ki tatlı yapalım diye.