Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Hayırlı işler bol güneşler o zaman:KK53: evet yılın avatari seçildi hatta:cool: simdi ben giderim onlar gelir :110:
Evet,yılın avatarı seçildiğini görmüştüm, Nevreste Nevreste birazdan gelir de nuryolu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki,bu aralar temizliğe dadandı.Kaptı birinciliği,motive oldu sanırım:KK53:

Evet,yılın avatarı seçildiğini görmüştüm, Nevreste Nevreste birazdan gelir de nuryolu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki,bu aralar temizliğe dadandı.Kaptı birinciliği,motive oldu sanırım:KK53:
Bence nuryolu şimdi tatlı kategorisi için tatlısını hazırlayıp, fotoğraflayıp, ilk gün gözümüze sokacak, ona çalışıyordur bi yandan :KK53:

Olabilir:KK70: bende tatli yarışmasında 1. Oldugumda baya bi gaza gelmistim:KK70:
Önceki yarışmaları takip etmemiştim,hangi tatlıyı yapmıştınız:cool:,ay başından itibaren yeniden şerbetli tatlılar yarışmasına başlanacak,madem 1.liğiniz var,sizde katılın.Umarım bu tekliften sonra beni döven olmaz,rakip takımlardan:KK53:

Önceki yarışmaları takip etmemiştim,hangi tatlıyı yapmıştınız:cool:,ay başından itibaren yeniden şerbetli tatlılar yarışmasına başlanacak,madem 1.liğiniz var,sizde katılın.Umarım bu tekliften sonra beni döven olmaz,rakip takımlardan:KK53:
Sütlünuriye yaptiydim dillere destan:cool::KK70: yok kizz kocaman oldum totomu zor kaldiriyom yerden ne yarismasi:KK53:

X