Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Valla benimkinin uykusuda haff, ama ben gidip uykusuzlutan onu depikleyeceğime, işime bakarım, napıyım kafasına yorgan çeker.
Uyansa kalkar gelir yanıma :KK48:
Dün gece kalksa süper olurdu nevresimi zor katladım :KK48:
Ne nevresimi katlaması,bizim ki üstünü örtmeye,ya beni ya oğlunu çağırıyor:KK70:

Yok kız şımartmıyorum,yapısı öyle.Kova burcu olduğundan herhalde:KK70::KK70::KK70:
Kızsam hemen naz yapıyor,akşama kadar yoruluyorum,hizmet etmek zoruna mı gidiyor diyor:KK45:
Benimki kızsam yardım eder:KK53:
Kızmasamda yardım eder :KK53:
Balık burcu, ama balık burcu erkekleride nazlı olur, benimki değil :KK45:
Çünkü benle evli:KK51:

Gece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..
Mesela sabah 9 da kalktım ev süpürdüm sildim, market alışverişimi yaptım, akşam yemeği hazırlıklarımı yaptım, pişirmek kaldı :KK48:
Abovvvvv sen ciddi hamaratsin söylemesi ayıp ben az önce topladım yatagimi :eek::eek:

Abovvvvv sen ciddi hamaratsin söylemesi ayıp ben az önce topladım yatagimi :eek::eek:
Hamaratlık ile alakası yok aslında.. Sanırsam accık kaçıklık var :KK53:
Mesela dün gece ütü yapıyorken bi yandan yemek masasının üstünde pc açık, oradan bakıp, tık tık size yazıp bi yandan ütüme devam ediyorum.. Ütü küçük parçalarda basittir bana, büyük katlamalılar zor :KK45:

X