Evet,yılın avatarı seçildiğini görmüştüm,Hayırlı işler bol güneşler o zamanevet yılın avatari seçildi hatta simdi ben giderim onlar gelir
OlabilirEvet,yılın avatarı seçildiğini görmüştüm,Nevreste birazdan gelir de nuryolu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki,bu aralar temizliğe dadandı.Kaptı birinciliği,motive oldu sanırım
Bence nuryolu şimdi tatlı kategorisi için tatlısını hazırlayıp, fotoğraflayıp, ilk gün gözümüze sokacak, ona çalışıyordur bi yandanEvet,yılın avatarı seçildiğini görmüştüm,Nevreste birazdan gelir de nuryolu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki,bu aralar temizliğe dadandı.Kaptı birinciliği,motive oldu sanırım
Önceki yarışmaları takip etmemiştim,hangi tatlıyı yapmıştınızOlabilirbende tatli yarışmasında 1. Oldugumda baya bi gaza gelmistim
Sütlünuriye yaptiydim dillere destanÖnceki yarışmaları takip etmemiştim,hangi tatlıyı yapmıştınız,ay başından itibaren yeniden şerbetli tatlılar yarışmasına başlanacak,madem 1.liğiniz var,sizde katılın.Umarım bu tekliften sonra beni döven olmaz,rakip takımlardan
Yapar mı yapar,herşey umulur OndanBence nuryolu şimdi tatlı kategorisi için tatlısını hazırlayıp, fotoğraflayıp, ilk gün gözümüze sokacak, ona çalışıyordur bi yandan
Geçmişe bir bakarım merak ettim.Daha 2 ayınız varmış,yaparsınız canıııım.Evde hiç mi yemek yapmıyorsunuz sanki,nuryolu gibi süslemeye uğraşmazsınız o olurSütlünuriye yaptiydim dillere destanyok kizz kocaman oldum totomu zor kaldiriyom yerden ne yarismasi
Kadın çalışkan.. Biz burada geyik yapalımYapar mı yapar,herşey umulur Ondan
Ne güzel sözmüş O.Bende geyiği bırakıp kalksam iyi olacak.Pazar alışverişi de var bugün.Kadın çalışkan.. Biz burada geyik yapalım
Akıllı işini yapar, deli ardından bakar
Bazen kocama yaptiriyorum yemekleriGeçmişe bir bakarım merak ettim.Daha 2 ayınız varmış,yaparsınız canıııım.Evde hiç mi yemek yapmıyorsunuz sanki,nuryolu gibi süslemeye uğraşmazsınız o olur
Nasıl çaktırmadı bacı..çaka,, çaka geldi valla banaOcak ve şubat ayında çaktırmadan 2 kez zam yedik aslında..
Bu sefer yansıyan şubatla birleşti..
Kesinlikle eminimBence nuryolu şimdi tatlı kategorisi için tatlısını hazırlayıp, fotoğraflayıp, ilk gün gözümüze sokacak, ona çalışıyordur bi yandan
Bence nuryolu şimdi tatlı kategorisi için tatlısını hazırlayıp, fotoğraflayıp, ilk gün gözümüze sokacak, ona çalışıyordur bi yandan
Baklava açacağım ben sizeRevani veya yoğurt tatlısı yapabilirsin
Açmayan ne olsunBaklava açacağım ben size
Yardım alabiliyor muyuz?Açmayan ne olsun
Yardım alarak dedem de yapar.Yardım alabiliyor muyuz?