Şerbetli tatlı yapacağızYok yok kırmam sizi kızlar olmadı bi irmik helvası yapar atarım buraya foto
Valla ben her otu şeyi kafama takarımda, rekabet işlerinde umursamazımdır.
Amaann, napiyim, der çıkarım işin içinden,
Hic katılmim o halde zor kurallar varmisBırakacağımızı kim söyledi
Aaaa biz sana söylemedik miBir kategoriye katılan sonra en az 3 kategoriye katılmak zorunda
Ne demiş ustalar katıla, katıla piseceksin. Tohumdun fidan oldun, sonra ağaç işte böyle bi söz etmiş bu ustalar. Niye etmişler bende bilmiyom bacimZaten kac gundur burdaki ankete baka baka mahvoldum bide kendim katilsam her saniye bakarım sonuclara e bide kötü oy alirsam psikolojim hep bozulur üüüühüü
Kız sondan birinciyim diyorsun da sondan 1. Feraceli.O bile bu kadar kafaya takmıyor.Zaten ben tatlılar da iddalıyım
Kahvaltıda degil
Irmik helvasinada serbet giriyo hemide bissuruŞerbetli tatlı yapacağızRevani yapabilirsiniz Gerçi onu ben yapacaktım
İrmikte şerbetli değil miŞerbetli tatlı yapacağızRevani yapabilirsiniz Gerçi onu ben yapacaktım
İrmik helvası yapacan yaa serbetinide dök olurmu şerbetli olsunYok yok kırmam sizi kızlar olmadı bi irmik helvası yapar atarım buraya foto
İrmik helvası şerbetli tatlıya girer miİrmikte şerbetli değil mi
Sen bizim için çok özelsinBenim başım kel mi,bana neden yaptırım var
Walla biz serbetli yapiyoruz ama bi sasirdim simdiİrmikte şerbetli değil mi
Bide Hamdım, piştim yandım demiş Mevlana daNe demiş ustalar katıla, katıla piseceksin. Tohumdun fidan oldun, sonra ağaç işte böyle bi söz etmiş bu ustalar. Niye etmişler bende bilmiyom bacim
Ayyy,deme kız öyle bi tuhaf oluyorumSen bizim için çok özelsinbir yere bırakmamak için yaptırım uyguluyoruz
İlk katildigimda bende öyle düşünmüştüm anam bir baktım birinciliğe gidiyorum sonrada devamı geldi buranın sohbeti hiç bir yerde yokYok, aslında düz mantığım ya hep yada hiçtir..
Bizde finfikli cevizli şerbetli yapıyoruzWalla biz serbetli yapiyoruz ama bi sasirdim simdi
Birşey anladıysam ne olayımKızlar bi tane şerbetli hamur vardı adını hatırlayamadım ya, iç içe oluyorda çıtır çıtır keşke biri yapsa