Geyik can dırİlk katildigimda bende öyle düşünmüştüm anam bir baktım birinciliğe gidiyorum sonrada devamı geldi buranın sohbeti hiç bir yerde yok
Tatlı yapmasanda gelirsin yalnız bırakmazsın biziAyyy,deme kız öyle bi tuhaf oluyorum
Cansın can bol bol etiketlerim seni devamlı tatlı tatlı rüyalarına girerimAyyy,deme kız öyle bi tuhaf oluyorum
Baklava dilimlerine kurdela bağlarsan olabilirŞeytan diyorki bidahaki yarışmaya döşe baklavayı, ama bu sefer güzelce fotoğrafla
Sonrada amaaannn.. Diyor
Ayyyy kesinlikleGeyik can dır
Orası kesin,kim eleştirecek siziTatlı yapmasanda gelirsin yalnız bırakmazsın bizi
Ev ahalisi bayram eder.Şeytan diyorki bidahaki yarışmaya döşe baklavayı, ama bu sefer güzelce fotoğrafla
Sonrada amaaannn.. Diyor
Hatta serbet denince aklima direk helva geliyo irmik tatlisinida oylesine yazdim gerci ama sasirdim serbetli tatli sayilmamasinaBizde finfikli cevizli şerbetli yapıyoruz
Bizde kimin peşine düşeceğizOrası kesin,kim eleştirecek sizi
Evde hepi topu 2 kişiyizEv ahalisi bayram eder.Bu konuyu ev ahalisine danış kesin katılman için ısrar edecekler
En çokBen birdahakine katilmayip acimasizca yorumlar yapcam
Eşinin hayır diyeceğini sanmıyorumEvde hepi topu 2 kişiyiz
Morukladık, çoluk yook, çocuk yook
Şam tatlısı biliyor musun onu yapHatta serbet denince aklima direk helva geliyo irmik tatlisinida oylesine yazdim gerci ama sasirdim serbetli tatli sayilmamasina
Ayyyy neydi acaba bende merak ettimKızlar bi tane şerbetli hamur vardı adını hatırlayamadım ya, iç içe oluyorda çıtır çıtır keşke biri yapsa
Bence en guzeliBen birdahakine katilmayip acimasizca yorumlar yapcam
Kahvaltı sofranı 1 hafta yediğine göre,baklavayı 1 ayda yersin.Ziyan olmasın diye yiyip,tombik olursun,sonra burdakilerin kulaklarını çınlatırsınEvde hepi topu 2 kişiyiz
Morukladık, çoluk yook, çocuk yook
Sen yap biz sayarızHatta serbet denince aklima direk helva geliyo irmik tatlisinida oylesine yazdim gerci ama sasirdim serbetli tatli sayilmamasina