Bence o oyların hepsini tek tek hak ediyosunuz
Sondan ilk üçmüSöz ilk üçe gireyim her kategoriye girerim.
Kız hiç matah birşey değil, yoreselde 4 , balıkta 5 dim, sonlarda olunca amannnn deyip sonraki yarışmaya sarılıyor insan100 oy neki,ilk beşe gireyim ki sevineyim
Oylarını beğenmediDaha çok oy lazım
Ayyy ben 140 ta kalmıştım , 4 oyum daha varmış144 canımAranızda 1 oy var
Hımmmm sen aslında baya,baya yaklasmissin ilk 3 eKız hiç matah birşey değil, yoreselde 4 , balıkta 5 dim, sonlarda olunca amannnn deyip sonraki yarışmaya sarılıyor insan
Sondan 9.cuyum şu an.O kada r geriye gider miyim kiSondan ilk üçmü
Ben onun yerinde olsam 1. olana kadar pes etmezdimİşte gozu yukseklerde azla yetin 16 olsaydı napacaktı acaba kesin ugramazdı buralara
Bence o oyların hepsini tek tek hak ediyosunuz
Valla sondan birinciyim kimseye vermemSondan ilk üçmü
Hep biz işteEvet valla baksana heyecan kattik bacı yarışmaya
O daha baslamadi nisanda basliycak sanirimModa yarismasina nerden bakiliyo
İlk günü 2 oy alınca bayağı bozulmuştum.Sağolsun oy verdiler de hayata tutundum.Ben onun yerinde olsam 1. olana kadar pes etmezdim
Şu an bu yarışmayı unut bacım...tatlılara odaklan Şerbetli ve COZZZ seslerineSondan 9.cuyum şu an.O kada r geriye gider miyim ki
Önce siz paylasin eger guvenirsem kendime katilirim belkimm
Kız sen şerbetli tatlılar a katılacaktın unutma ha, tarif seç kendine
İlk günü 2 oy alınca bayağı bozulmuştum.Sağolsun oy verdiler de hayata tutundum.
Bacım hiç öyle olmuyor, bide bakmışsın şerbetli tatlı yapiyonSöz ilk üçe gireyim her kategoriye girerim.
Oooo cayma belkimi yok attiriver buraya bir tatlıÖnce siz paylasin eger guvenirsem kendime katilirim belkimm