- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Skorlara takılma Zelifme ciğimİşte bakın ben mesela sondan birinciliği tadacagım birde bastan birincilik nasıl diye zorlayacagım
Yuruuu Zelif
Daha çook yarışmalar olur.. Birinciliğe oynamıyoruz sonuçta.. Salla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skorlara takılma Zelifme ciğimİşte bakın ben mesela sondan birinciliği tadacagım birde bastan birincilik nasıl diye zorlayacagım
Yuruuu Zelif
İyi o zaman şerbetli tatlılara hazırlanalımİlk günü 2 oy alınca bayağı bozulmuştum.Sağolsun oy verdiler de hayata tutundum.
Devamı gelmiyor ki, yaklassam ne olacakHımmmm sen aslında baya,baya yaklasmissin ilk 3 e
Tatlı mı,o da ne.Ben yapmayı bilmem kiŞu an bu yarışmayı unut bacım...tatlılara odaklan Şerbetli ve COZZZ seslerine
Valla sondan birinciyim kimseye vermem
Senin su salla lafın olduruyo beni sonuçta oek bişeyi takmayan biri olduğum içindir belkiSkorlara takılma Zelifme ciğim
Hımmmm o bazlamayi yapan o tatliyida yapar...Tatlı mı,o da ne.Ben yapmayı bilmem ki
Kahvaltı hazırlamayıda bilmiyordunTatlı mı,o da ne.Ben yapmayı bilmem ki
Yeni kategori başlayınca herşeyi unutuyoruzSenin su salla lafın olduruyo beni sonuçta oek bişeyi takmayan biri olduğum içindir belki
Bu arada vallahi aklımdan geçiyordun ❤
Heyy söz vermiştin unutmaÖnce siz paylasin eger guvenirsem kendime katilirim belkimm
O zaman ilk siz paylaşın biz ona göre ekleyelimÖnce siz paylasin eger guvenirsem kendime katilirim belkimm
İşte benim kafadan aynen bacım Birincilik ne beya.. Salla gitsinSkorlara takılma Zelifme ciğim
Yemezler,bir daha o tuzağa düşmem.Yaparım deyince peşimi bırakmıyorsunuzHımmmm o bazlamayi yapan o tatliyida yapar...
Valla ben her otu şeyi kafama takarımda, rekabet işlerinde umursamazımdır.Senin su salla lafın olduruyo beni sonuçta oek bişeyi takmayan biri olduğum içindir belki
Bu arada vallahi aklımdan geçiyordun ❤
Zaten kac gundur burdaki ankete baka baka mahvoldum bide kendim katilsam her saniye bakarım sonuclara e bide kötü oy alirsam psikolojim hep bozulur üüüühüüOooo cayma belkimi yok attiriver buraya bir tatlı
Bırakacağımızı kim söylediYemezler,bir daha o tuzağa düşmem.Yaparım deyince peşimi bırakmıyorsunuz
Aaaaa ustume iyilik sağlık kim bırakmaz. Ama ben hissediyorum çok güzel tatlı tarifinin olduğunuYemezler,bir daha o tuzağa düşmem.Yaparım deyince peşimi bırakmıyorsunuz
Yeni kategori başlayınca herşeyi unutuyoruz
Öyle olmasaydı inan hala burda olmazdım
İşte benim kafadan aynen bacım Birincilik ne beya.. Salla gitsin
Yok yok kırmam sizi kızlar olmadı bi irmik helvası yapar atarım buraya fotoHeyy söz vermiştin unutma