- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Senin bu konuda aklına giren o şeytani pek bi sevdim.Şeytan diyorki bidahaki yarışmaya döşe baklavayı, ama bu sefer güzelce fotoğrafla
Sonrada amaaannn.. Diyor
Baklava buzluğa konuyor.Oda fazlasını tek kullanımlık buzluğa atarKahvaltı sofranı 1 hafta yediğine göre,baklavayı 1 ayda yersin.Ziyan olmasın diye yiyip,tombik olursun,sonra burdakilerin kulaklarını çınlatırsın
Öyle demaâa bana gönderirKahvaltı sofranı 1 hafta yediğine göre,baklavayı 1 ayda yersin.Ziyan olmasın diye yiyip,tombik olursun,sonra burdakilerin kulaklarını çınlatırsın
Poğaça da konuluyorduBaklava buzluğa konuyor.Oda fazlasını tek kullanımlık buzluğa atar
Yok hic yapmadim aslinda benim olayim cikkolataŞam tatlısı biliyor musun onu yap
HainnazKahvaltı sofranı 1 hafta yediğine göre,baklavayı 1 ayda yersin.Ziyan olmasın diye yiyip,tombik olursun,sonra burdakilerin kulaklarını çınlatırsın
Erkekler şerbetli tatlıları daha çok seviyor.Bayılır
Ne buzlugu nevreste bana gönderirBaklava buzluğa konuyor.Oda fazlasını tek kullanımlık buzluğa atar
Göndersin tabii,hiç yapmıyorsun tatlı,özlemişsindir.
Buradaki maglubiyetimin acisini oyle cikarticam
Evet konuluyorPoğaça da konuluyordu
Ne varrr ...bu aralar şerbetli yapmiyomGöndersin tabii,hiç yapmıyorsun tatlı,özlemişsindir.
Aslında bayağı yakınsınız ilklereBuradaki maglubiyetimin acisini oyle cikarticambirsey derlerse madem elestiriye gelemiyonuz katilmasaydiniz dicem ay nasil icten ice dolmusum beeen
Eskiden yokmus bunlar helva anneannelerimizin en ünlü tatlisiydi ondan aklimda heralde cok gordum kucukken kavrulan unun ustune dokulen serbeti ve ortaya cıkan o mis kokuyuSen yap biz sayarız
Haklısın oda şerbetli ama şerbetli denilince ilk akla gelenler baklava,şöbiyet,revani,şekerpare,dilber dudağı,künefe olunca o biraz uzak geldi
Ne varrr ...bu aralar şerbetli yapmiyomGöndersin tabii,hiç yapmıyorsun tatlı,özlemişsindir.
En son katılan yarışmacı nerelerde yav,hiç selam sabah yok,bir gelse de iyi bir dövsek.Bizden fazla aldıAslında bayağı yakınsınız ilklereDaha az oy alanların ahı fena olacak o zaman
Bundan sonra bu üçlü yandı
Ho hoyt kuru baklava her yere gidiyor cicim..Yakınsanız göndersinAma İzmir'de diye hatılıyorum
Arkadaşın eli işliyor, demekki, bizim gibi çenesi değilEn son katılan yarışmacı nerelerde yav,hiç selam sabah yok,bir gelse de iyi bir dövsek.Bizden fazla aldı
Ya dedim ilk uce girerim sonra dedim yok ilk besde olurum simdi bakiyorum icler acisi durumumAslında bayağı yakınsınız ilklereDaha az oy alanların ahı fena olacak o zaman
Bundan sonra bu üçlü yandı