Sen zaten akıllı kadınsın canım,yarışma başlamadan hazırlanıyorsun
O neydi gıztopik benim topik baklava senin baklava o yüzden görmeden inanmamm..hem göreceğim hem ağzımın suları pc ye akmalııı..teee böyle kocaman açılmalı..
Neee arı mı baldaSus kız,senden başka farkeden olmadıydı,başıma kakmasınlar
Kız sen hani zayıflamak için bizim takıma gelecektinNeee arı mı balda
Balda değil kız,balın üstündeki tereyağının üstünde,siyah ve yaşil zeytini kesip te yaptıydımNeee arı mı balda
Bacım sen iste yeter, nisanda şerbetli tatlılar olacak sen de katılÇok güzel olmuş herkesinki. Bayıldım.Niye benim haberim yok böyle yarışmalardan. Birinciliği kaptırmamak için kimse haber vermemiş
Herkese bildirim gitti canım.Bildirimlere dikkat etmediysen,yemek topiğine de fazla girmiyorsan kaçırmış olabilirsin.İnşallah bir daha ki yarışmaya katılırsın sen de.Çok güzel olmuş herkesinki. Bayıldım.Niye benim haberim yok böyle yarışmalardan. Birinciliği kaptırmamak için kimse haber vermemiş
Takım kaptanına özel mesaj attım da sayfada paylaşmadım bilgilerimi hemen paylaşıyorumKız sen hani zayıflamak için bizim takıma gelecektin
Hemen gelTakım kaptanına özel mesaj attım da sayfada paylaşmadım bilgilerimi hemen paylaşıyorum
2 oy hakkınız var,bir kişiye yine verebilirsiniz
Evet ama bilgi vermem yasak,tarif isimlerini tıklarsanız kimin yaptığını,aşamalarıyla görürsünüzAa bilmiyordum, çok teşekkürler :) Sizin var mı sofranız?
Aaaaa ustumuze iyilik sağlık nisanda tatlı yarışması var bacı ona gel...Çok güzel olmuş herkesinki. Bayıldım.Niye benim haberim yok böyle yarışmalardan. Birinciliği kaptırmamak için kimse haber vermemiş
Şike mi teklif ediyorsunAaaaa ustumuze iyilik sağlık nisanda tatlı yarışması var bacı ona gel...sen birinci olacağım de ve katil bizde seni birinci yaparız...
Aaaaa ustumuze iyilik sağlık nisanda tatlı yarışması var bacı ona gel...sen birinci olacağım de ve katil bizde seni birinci yaparız...
Ama baklava açacakŞike mi teklif ediyorsun
Ayıp, ayıp.. Öyle lobicilik varsa..
Biz hatırlatirizz,unutturmayiz..canım..Tamam şimdi sizin yemeklere bakınca heveslendim birden.Unutmazsam katılırım