- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
takmış panckeke iki tane kurdelaDimi dimi kim diyor iddialı diye, yazık haksızlık ediyorlarnuryolu ve Kakao ve Ben sizlere, yoksa siz ve iddia.. Uyduruyoruz biz
hah gel yamacıma anlatayım bacım elinden geliyosa bir baklava aç bak o zaman yıkılıyo buralar değil 200 oy tüm sitenin oylarını kaparsın..En cok nasil bi tatli begenilir ki acaba yufkalimi sekerpare turlerindenmi accık tuyo alaydik keşke
Hiç canım, hergun masada olan şeyler, bide kasardan gül yapıp üzerine nar tanesi koymadan masaya oturmayız biz
Heç
Hiç canım, hergun masada olan şeyler, bide kasardan gül yapıp üzerine nar tanesi koymadan masaya oturmayız biz
aynen o panckekleri üşenmiş bacı kürdana geçirmişHeç,hem domatesin içinde peynir sulanmıştır,tadı bozulmuştur,Pancakeyi de hediye ediyor sanki,tabak bulamamış,üstüste dizmiş erindiğinden
Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmazhah gel yamacıma anlatayım bacım elinden geliyosa bir baklava aç bak o zaman yıkılıyo buralar değil 200 oy tüm sitenin oylarını kaparsın..dimi deynepnaz
Anaaaaam ,bizim gelinler BDVye yazarsa yandı,oğlanlar gider elimizden,bizi de eve almazlar.
Teşekkür ederim nuryolu cuğum
Şakasına söylüyorum
Ama hak ediyorsun Allah var şimdi..
Tamda diyete baslamisken yapilmaz bu amaahah gel yamacıma anlatayım bacım elinden geliyosa bir baklava aç bak o zaman yıkılıyo buralar değil 200 oy tüm sitenin oylarını kaparsın..dimi deynepnaz
Diyet baklava diye birşey vardıTamda diyete baslamisken yapilmaz bu amaa
Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir
kız niye öyle diyon ben hep diyetteyim yaaa...Tamda diyete baslamisken yapilmaz bu amaa
Sen zaten akıllı kadınsın canım,yarışma başlamadan hazırlanıyorsunNe alaka yaBen elcezlerimle acarim bi kerem Hem gecen yaptigim sobiyetten istediydi kardescezim ,ona yapinca resimleyip ativeririm hemen.Nana ya sozum var ,suslemek yok
açda görelimBuralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir
Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..birşey demeyin siz, yine dışarda kaldım
Senin gözün için topiğin var ya bacım gaza gelmem,bir daha bu üzüntüyü yüreciğim kaldırmaz.Hem söz verdim ya size,ilk üçe girersem baklava açacağım diye,dua edin gireyim de açayımaçda görelimeşinin midesi yıkılır da benim gözüm ne olacak.. görmeden inanmammm..
he valla ,, he billa nana açmış elinle o böreği kakao napmış hazır yufkayı almış doldurmuş içine pattattesleri..Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli