Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
hah gel yamacıma anlatayım bacım elinden geliyosa bir baklava aç bak o zaman yıkılıyo buralar değil 200 oy tüm sitenin oylarını kaparsın.. dimi deynepnaz
Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir

Buralar yıkılıyor mu bilmem ama evde baklava açılınca eşimin midesi yıkılıyor.Ben baklava açarım puan veren olmaz,nuryolu hazır burma tatlısı alır,onu iyice süsler püsler beğenilir

Ne alaka ya Ben elcezlerimle acarim bi kerem Hem gecen yaptigim sobiyetten istediydi kardescezim ,ona yapinca resimleyip ativeririm hemen.Nana ya sozum var ,suslemek yok

açda görelim eşinin midesi yıkılır da benim gözüm ne olacak.. görmeden inanmammm..

Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli
he valla ,, he billa nana açmış elinle o böreği kakao napmış hazır yufkayı almış doldurmuş içine pattattesleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…