- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Hm şike Mike sesini çıkartma gel sana kahve ismarliyayim..Şike mi teklif ediyorsun
Ayıp, ayıp.. Öyle lobicilik varsa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm şike Mike sesini çıkartma gel sana kahve ismarliyayim..Şike mi teklif ediyorsun
Ayıp, ayıp.. Öyle lobicilik varsa..
Soğudum resmenHm şike Mike sesini çıkartma gel sana kahve ismarliyayim..
Eki Görüntüle 1800427
Kız bari Nevreste adayları not alsa da yeni kategori açıldığında hemen etiketleseAma baklava açacak ismimmelek av peşindeyiz avv.. Düşünsene baklava
Aaaaa ne soğuması kız.sen soğuk şerbetli tatlıya sakla sogumani.. Düşünsene fırından çıkan sıcak bir tatli.ustune soğuk şerbeti COZZZ diyeeeSoğudum resmen
Nerden baksan 3/4 kişi var yakaladık..Kız bari Nevreste adayları not alsa da yeni kategori açıldığında hemen etiketlese
Rahat 9 kişi oldu şimdiden katılanlarNerden baksan 3/4 kişi var yakaladık..
Aa bilmiyordum, çok teşekkürler :) Sizin var mı sofranız?
Onun yok sofrası o böyle şeyleri sevmezama isterseniz benim var şahane el yapımı pırasalı börek göz atmak istersiniz belki son oyunuzu vermek istersinz
Kısmet değilmiş teşekkür ederim onumuzdeki ayada yarısmamiz var belki o kısmet olurMalesef oy hakkım bitti
Ama baklava açacak ismimmelek av peşindeyiz avv.. Düşünsene baklava
Aaa içimi okun sankiBir daha ki yarışmaya madalyalılar katılmasın bence
Gençlerin önü açılsın
Yeni kategorimize bekliyoruzBen bırıncısını cok begendım tam bana göre olmus :) bır sonrakıne ben de katılayım bari
Kız bırak onlar yapsın biz bildiğimizi yaparızBaklava mı
Ben şu katılma işini tekrar düşüneyim
Işte buKız bırak onlar yapsın biz bildiğimizi yaparız
Eee ne yapmayı düşünüyorsunIşte bu