- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Yok nanam beraberiz
Bacım bu yarışma da sadece ikimiz yarisiyoruz galibaYok nanam beraberiz
Bu çok iddialı olmuşÇok güzel olmuş herkesinki. Bayıldım.Niye benim haberim yok böyle yarışmalardan. Birinciliği kaptırmamak için kimse haber vermemiş
Birinci belli eee ikincide belli gibi.. Üçüncü de sen ol istiyor ben ...ben zaten onur konuğu olarak katıldım bu yarışmayaBacım bu yarışma da sadece ikimiz yarisiyoruz galiba
Bu çok iddialı olmuşBundan sonra kaçamazsınız her kategoriye bekliyoruz
Nickinizi buralarda bir yere not alıyorum"Dilim seni dilim dilim ediyim" sözü tamda benim için söylenmiş.
Kakaom vallaha benim ilk üçümde ilk siralardaydin ama KK kadınları belli olmuyor, inş tatlılarda 3. Madalya gelirBirinci belli eee ikincide belli gibi.. Üçüncü de sen ol istiyor ben ...ben zaten onur konuğu olarak katıldım bu yarışmaya
Ayyy inşallah, 4.yarışmada şeytanın bacağını kiriyorum galiba
Seç bacım, hemen yapıp aradan sıyrıl, muhabbetin dibine vururuz. Tabi birde madalyalilari elestirecegizBen düşünmeye başlayım
Cok tesekkur ederım cnmB Be_Ni_1012 Nerdesin bacım millet yarış heyecanı yaşıyo sen yoksun..
Sabah senin katmeri yazınca ondan sonra ataga geçtin valla
Katmerin çok başarılı bu arada . Her yaptıgın hoş oluyor helede sunumların elin çok hamarat maşallah .
2 oy hakkınz var.Başka sofraya da bayılabilirsinizKatmerli kasarli menemenli sofraya bayildim agzim sulandii yahuuu