- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
. Oda bişimi deynep arıyı kondurmuş balın üstüne gelip milleti sokacakaynen o panckekleri üşenmiş bacı kürdana geçirmiş nuryolu üsttende balı akıtmışş.. o kakaoda domatesi yarmış tıkıştırmış peynirleri ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Oda bişimi deynep arıyı kondurmuş balın üstüne gelip milleti sokacakaynen o panckekleri üşenmiş bacı kürdana geçirmiş nuryolu üsttende balı akıtmışş.. o kakaoda domatesi yarmış tıkıştırmış peynirleri ..
Sus kız,senden başka farkeden olmadıydı,başıma kakmasınlar. Oda bişimi deynep arıyı kondurmuş balın üstüne gelip milleti sokacak
Zaten madalyalar gözümüze sokuyorNanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli
Sus kız,senden başka farkeden olmadıydı,başıma kakmasınlar
Kakaom KK kadınlarına yaranamiyorum benhe valla ,, he billa nana açmış elinle o böreği kakao napmış hazır yufkayı almış doldurmuş içine pattattesleri..
Oy sayinda bi tuhafHangi ara 31 oldum len ben
topik benim topik baklava senin baklava o yüzden görmeden inanmamm..hem göreceğim hem ağzımın suları pc ye akmalııı..teee böyle kocaman açılmalı..Senin gözün için topiğin var ya bacım gaza gelmem,bir daha bu üzüntüyü yüreciğim kaldırmaz.Hem söz verdim ya size,ilk üçe girersem baklava açacağım diye,dua edin gireyim de açayım
Heç,hem domatesin içinde peynir sulanmıştır,tadı bozulmuştur,Pancakeyi de hediye ediyor sanki,tabak bulamamış,üstüste dizmiş erindiğinden
Tövbe bismillahBaşta anlamadım,ne demek istediğiniOy sayinda bi tuhaf
Oy sayinda bi tuhaf
Allah iyiliğini versin zeynep, renk oldun bu sayfalara . Hoş geldinTövbe bismillahBaşta anlamadım,ne demek istediğini
yamukprenses 'in de tepsisi yokmuş,almaya erinmiş,kek kalıbında yapmış böreğini zavallım.Tabagim yoktu baska napaydim ya
hele,hele zeytinime kurdela takmadan oturmam masaya nuryolu
topik benim topik baklava senin baklava o yüzden görmeden inanmamm..hem göreceğim hem ağzımın suları pc ye akmalııı..teee böyle kocaman açılmalı..
hep diyom nurum zeytinime çıbık takmadan yemem diyeeKurdelasiz olur mu kakaom Bende pankekimin kurdelasini fiyonk yapmadan oturmam ,olur mu hic oyle sey
2 oy hakkınız var,bir kişiye yine verebilirsinizHerkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...