Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Senin gözün için topiğin var ya bacım gaza gelmem,bir daha bu üzüntüyü yüreciğim kaldırmaz.Hem söz verdim ya size,ilk üçe girersem baklava açacağım diye,dua edin gireyim de açayım:KK53:
topik benim topik baklava senin baklava o yüzden görmeden inanmamm..hem göreceğim hem ağzımın suları pc ye akmalııı..teee böyle kocaman açılmalı..
gulen_yuz_komik.jpg

Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...

Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...
2 oy hakkınız var,bir kişiye yine verebilirsiniz

X