Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nanam bu kadar olur . Kakao sen ve be-ni 3 nüzde derece için çekişiyorsunuz . Ama sayı çok yakın ümidini kaybetme dereceye girer pro olursun inşallah ..
O cadıların zati aşçılıkları tescilli
Senin gözün için topiğin var ya bacım gaza gelmem,bir daha bu üzüntüyü yüreciğim kaldırmaz.Hem söz verdim ya size,ilk üçe girersem baklava açacağım diye,dua edin gireyim de açayım
Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...
BBe_Ni_1012
Nerdesin bacım millet yarış heyecanı yaşıyo sen yoksun ..
Sabah senin katmeri yazınca ondan sonra ataga geçtin valla
Katmerin çok başarılı bu arada . Her yaptıgın hoş oluyor helede sunumların elin çok hamarat maşallah .
Herkesin emeğine sağlık, hepsi ayrı ayrı harika görünüyorlar. Benim için kahvaltı sofrasında görüntü çok önemlidir, düz sadece kahvaltılık çıkartılmış özensiz kahvaltıları sevmiyorum, en özendiğim öğündür kahvaltı. O yüzden sunumu en çok hoşuma giden en sonuncu peynirli zeytinli omletim e oy verdim. Ama hepsi birbirinden lezzetlidir eminim. Herkese başarılar...