- 28 Haziran 2011
- 59.578
- 150.292
Biraz sorgulayın nolcakSanki başka birinden bahsediyor gibi,kendimizden emin olmasak neyyyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sorgulayın nolcakSanki başka birinden bahsediyor gibi,kendimizden emin olmasak neyyyse
Lütfen bir daha deme hemşom,doydukTuuuuu dünya gözüyle dünya mitfagi yiyin dedik
haklısın abla valla asla kabul etmiyorumm geceleri saymıyorum ben zati :)))Sen bir dur ne yaşlanması biz bile yaşlandık demiyoruz
Allahim,hamdolsun ,karismayacak
Ablam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.Valla mı heh şöyleee bana bildiğim yerden gel sosyalim dünya mutfağı şefisim
Ellerinize emeklerinize sağlık hepsi güzel görünüyor ama bazı tariflerin adına dilim dönmedi yahu
Bak güveçte fasülye nasıl kolay söyleniyor adını söyleyemediğim şeyleri nasıp yiyeceğim hahahahahaha
Yoooo,akla tek gelen isim sensinBiraz sorgulayın nolcak
Kaç yaşındasın 29.5 deme fururumhaklısın abla valla asla kabul etmiyorumm geceleri saymıyorum ben zati :)))
6 senelik yarışmacıyım yavİşte gerçek yarışmacı
Bende sarma saracağımSofrayı kuralımAblam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.
2024 e damga vurduk fena miBirinci olsak neye uğradığımızı şaşıracağız
Yok asıl yaş istanbul geceleri düşersek 17 falan ::dD:dD.Kaç yaşındasın 29.5 deme fururum
Gideyim de kendime de şahit bulayım napayimDayamışsın işte şahitler varmış
Gençsin işteYok asıl yaş istanbul geceleri düşersek 17 falan ::dD:dD.
Offff ne diyorsun yasmin yanına çay var mı çay heh şöyle biz hamur işinden anlarız kuru fasülye nohut biliriz, taka tuka yemekleri anlamıyozAblam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.
Kuralım elticim, psihalive de açayım mı?Bende sarma saracağımSofrayı kuralım
Fark sartİlla farklı olacak değil mi Sucuklu olsun bari
Ooo süperKuralım elticim, psihalive de açayım mı?
Çay her daim taze ablam.Offff ne diyorsun yasmin yanına çay var mı çay heh şöyle biz hamur işinden anlarız kuru fasülye nohut biliriz, taka tuka yemekleri anlamıyoz