- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
yetmedimi nuryolu yetmedimi 3. madalyayıda alıcan yer kalmıycak profilinde
Canim hayalim 5 i biyerde yapmak Oglan annesiyim ,ilerde lazim olursa gelinime takarim diye şeediyorum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yetmedimi nuryolu yetmedimi 3. madalyayıda alıcan yer kalmıycak profilinde
Aklı varsa kaç kurtar kendini,beni bir yakaladılar,kaçamadım ellerinden,iddiasız olsam da katıldımBakalım ama şerbetli tatlı denince insan biraz korkuyo sankiburdakiler cok iddialı
yok anacım ne iddalısıı..korkma katıl katıl
kahvaltı kaçtıysa bacım şerbetli tatlılar var yap bir tarif atıver burayaa..Hahaha yaa valla en cok üzüldüğüm kategori oldu kahvaltı
Baklavayı elle açmıslıgim var gerci ama yinede yarismada durumlar daha farkli sanki bide gorselde cok onemli sadece lezzet degil bi cesaretle belki katilirim amayok anacım ne iddalısıı..korkma katıl katıl
yok anacım ne iddalısıı..korkma katıl katıl
sen bakma ona gel bacı gel @talhayasirAklı varsa kaç kurtar kendini,beni bir yakaladılar,kaçamadım ellerinden,iddiasız olsam da katıldım
O işi bır annemle konuşmam lazım tarıf araştırmasına gıreyım barı :)kahvaltı kaçtıysa bacım şerbetli tatlılar var yap bir tarif atıver burayaa..
Yani sen yönetime sahtesini değil,gerçeğini mi verin diyorsunCanim hayalim 5 i biyerde yapmak Oglan annesiyim ,ilerde lazim olursa gelinime takarim diye şeediyorum yani
Kiz beni model al, hiç derece yapamadım birşey olmuyor, ama yarışma ortamı harikaBakalım ama şerbetli tatlı denince insan biraz korkuyo sankiburdakiler cok iddialı
hee yaaa adını yazdık kara defterimize ay pardon beyaz defterimiz diyecektim tabi tadını kim tadıyor aç baklava çek bir iki görsellik at buraya kurtulurmu senin elindenBaklavayı elle açmıslıgim var gerci ama yinede yarismada durumlar daha farkli sanki bide gorselde cok onemli sadece lezzet degil bi cesaretle belki katilirim ama
Ne vuruyorsun ya,buldun benim gibi zavallıyı.Bak görüyorsun @talhayasir ,ellerinden ne çektiğimi gör,ona göre karar ver.sen bakma ona gel bacı gel @talhayasir
Artik mütevazı bi şekilde katiliriz bizdeAklı varsa kaç kurtar kendini,beni bir yakaladılar,kaçamadım ellerinden,iddiasız olsam da katıldım
yap bi tatlı anacığında yardım etsin at resmini o analarda ne cevherler vardır..O işi bır annemle konuşmam lazım tarıf araştırmasına gıreyım barı :)
Ehh çalışıyoruz, ne kadar kalabalık o kadar eğlencelibuda av peşindeee..
Tamamdır iyicene korktum simdiNe vuruyorsun ya,buldun benim gibi zavallıyı.Bak görüyorsun @talhayasir ,ellerinden ne çektiğimi gör,ona göre karar ver.
kız sus kaçacak kurbanımız.. ay pardon hamaratlı arkadaşımız @talhayasirNe vuruyorsun ya,buldun benim gibi zavallıyı.Bak görüyorsun @talhayasir ,ellerinden ne çektiğimi gör,ona göre karar ver.
Be_ni_12 nin 3 madalyası varCanim hayalim 5 i biyerde yapmak Oglan annesiyim ,ilerde lazim olursa gelinime takarim diye şeediyorum yani
Yani sen yönetime sahtesini değil,gerçeğini mi verin diyorsun