Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
valla görsellikten çok hangi masaya otursam karnımı doyurup kalkarım diye düşünerek oyumu kullandım
elinize sağlık

Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz :KK53:
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..:KK14:
Haklısın ama elim takıldı sürekli sayfa yeniliyorum:KK70:
Bu arada adıını niye değiştirdin 1bilinmeyen iyiydi:KK70:

Senin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de :oops: :KK70:Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işte:pHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsi:KK16:
1 oy mu verdin?2 oy hakkın var,başka birine ve verebilirsin:cool:

Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz :KK53:
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..:KK14:
Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.:KK60:Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben:KK70:

Eeee ne yapıyoruz,hazırmıyız şerbetli tatlılara:KK48:

neden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)

Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.:KK60:Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben:KK70:

Valla bilmiyorum ki :KK64:
Bakalım net karar verilsin düşünücem :KK66:

neden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)

her gün başkasına ver oyunu :KK45::KK45: en son gün bende bırak :cool: :KK53:

Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdık:KK68:Bence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella Brunella , nuryolu nuryolu , Kakao ve Ben Kakao ve Ben , Nevreste Nevreste , aeben aeben , -Kristal- -Kristal- ,@Memfis , N Nana , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar uyumayıp konuşan kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.

X