Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın ama elim takıldı sürekli sayfa yeniliyorumAkışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..
gonderiyiimm bende ilkinde yapamamıstım yufkayı kucultmusum baya ondan olmamıstı
1 bilinmeyen sanki çok gizemli olmaya çalışan kibirli bişey gibiydi.. Soğuk geliyordu, böyle daha kolay okurkenHaklısın ama elim takıldı sürekli sayfa yeniliyorum
Bu arada adıını niye değiştirdin 1bilinmeyen iyiydi
1 oy mu verdin?2 oy hakkın var,başka birine ve verebilirsinSenin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işteHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsi
Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım benAkışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..
Bence nickin değil,avatar foton soğuk geliyor,insan çekiniyor yazışırken yav1 bilinmeyen sanki çok gizemli olmaya çalışan kibirli bişey gibiydi.. Soğuk geliyordu, böyle daha kolay okurken
Valla bilmiyorum kiHerkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben
Eeee ne yapıyoruz,hazırmıyız şerbetli tatlılara
neden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)
Canım ona şükret dilekçe verdim kazenede 2. Oy hakkımız oldu yoksam 1 oyumuz vardıneden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)
Nicki değiştirince avatarı özellikle değiştirmedim, gümbedenek kim bu olmayayım diye, alıştıra alıştıraBence nickin değil,avatar foton soğuk geliyor,insan çekiniyor yazışırken yav
Halbuki oraya bir coşkun koysa....Bence nickin değil,avatar foton soğuk geliyor,insan çekiniyor yazışırken yav
Ablam ya yine geride kaldım bir ay bende katılmayacağımOooo kakaom solluyon kız herkesi . Ay çok heyacanlı bu kategori yahu :)
Halbuki oraya bir coşkun koysa....
Bi daha ki yarışmaya sizide beklerizAyy nasıl hamarat hatunlar var böyle, pankekler , simitler, börekler , gözlemeler ellerinize sağlık harika görünüyorlar
Canım ona şükret dilekçe verdim kazenede 2. Oy hakkımız oldu yoksam 1 oyumuz vardı
her gün başkasına ver oyunu en son gün bende bırak
Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdıkBence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella , nuryolu , Kakao ve Ben , Nevreste , aeben , -Kristal- ,@Memfis , N Nana , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar uyumayıp konuşan kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben
Eeee ne yapıyoruz,hazırmıyız şerbetli tatlılara