Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Gün doğmadan neler doğar, yalnız o civcivlere ayrıca bayıldım, o şirinlikleri çekti beni :-)

Vallahi hepinizin ellerine sağlık, sizlerin muhteşem kahvaltı sofralarını görünce mutfaktaki yeteneksizliğimi daha bir görüyorum ama olsun :KK70:
Olsun sizinde eşiniz becerikli,hafta sonu hazırladığı sevda pastası neydi öyle,hayran kaldık:KK45:,ayrıca beceriksiz olduğunuza da inanmıyoruz

Yani hanımlar öyle şahane sofralar kurmuşsunuz ki, gelde aralarında seçim yap :110:
Bazılarını yemeye kıyamam ben:KK14: ellerinize, emeklerinize sağlık, ne kadar özenerek hazırlanmışsınız yarışmaya tebrik ederim hepinizi:KK36:

fiyonk böreklerim, salam güllerimle kahvaltı sofram ve ıspanaklı peynirli güneş poğaçam ve sucuklu menemene gitti oylarım.

Hepiniz şahanesiniz, bu sofralara oturupta kendini kaybetmemek mümkün değil:confused:
Teşekkür ederim Mune :KK68:

Oyumu kullandım.:KK54:
Ispanaklı Peynirli Güneş Poğaça ve Sucuklu Menemen ile
Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemene gitti.
Oy verdiklerim ilk 3 e girerse sevinirim :KK45:
Çok teşekkür ederim Nane ciğim.. İnşallah :KK45:
Bakalım gün doğmadan neler doğacak, ama bir dahaki sefere fotoğraflamada daha dikkat etmem lazım, biraz görsel yetersizlikte etkiledi gibi..

Bana gayet hoş geldi.
Boşver masa çok kalabalık olunca bulaşıkta çok çıkıyor:-)
Işıkta sorun yaşamışım, fotoğraf makinam kayıp.. Telefonunda flaşını açmamışım, yükleyince burada mat göründü, filtreleme yapabilirdim, sanki arkamdan atlı kovalıyor gibi, pat küt yüklemişim :KK70:Masa kalabalığına katılıyorum :cool:

X