Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani hanımlar öyle şahane sofralar kurmuşsunuz ki, gelde aralarında seçim yap
Bazılarını yemeye kıyamam ben ellerinize, emeklerinize sağlık, ne kadar özenerek hazırlanmışsınız yarışmaya tebrik ederim hepinizi
fiyonk böreklerim, salam güllerimle kahvaltı sofram ve ıspanaklı peynirli güneş poğaçam ve sucuklu menemene gitti oylarım.
Hepiniz şahanesiniz, bu sofralara oturupta kendini kaybetmemek mümkün değil
Oyumu kullandım.
Ispanaklı Peynirli Güneş Poğaça ve Sucuklu Menemen ile Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemene gitti. Oy verdiklerim ilk 3 e girerse sevinirim
Oyumu kullandım.
Ispanaklı Peynirli Güneş Poğaça ve Sucuklu Menemen ile Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemene gitti. Oy verdiklerim ilk 3 e girerse sevinirim
Çok teşekkür ederim Nane ciğim.. İnşallah
Bakalım gün doğmadan neler doğacak, ama bir dahaki sefere fotoğraflamada daha dikkat etmem lazım, biraz görsel yetersizlikte etkiledi gibi..
Çok teşekkür ederim Nane ciğim.. İnşallah
Bakalım gün doğmadan neler doğacak, ama bir dahaki sefere fotoğraflamada daha dikkat etmem lazım, biraz görsel yetersizlikte etkiledi gibi..
Işıkta sorun yaşamışım, fotoğraf makinam kayıp.. Telefonunda flaşını açmamışım, yükleyince burada mat göründü, filtreleme yapabilirdim, sanki arkamdan atlı kovalıyor gibi, pat küt yüklemişim Masa kalabalığına katılıyorum